Crn91 Doğum yaklaştığı için mi yoksa enfeksiyon falan olabilir mi siz de yaşıyor musunuz arkadaşlar özellikle gece mahvediyor sağdan sola dönemiyorum yürüyüş yaptım iyice ağrımaya başladı
Gamzee00 Crn91 benimde öyle merak etme normal bacaklarımla bişey bile ittiremiyorum direk ağrı giriyo
Sultankaraaslan Crn91 o bende de oluyo sürekli değil ama bazen gerçekten yürümeyi zorlaştırıyor 37+2 yim bende
kartanesi26 Crn91 canim bendede var ve disariya fln ciktigimda cok ayakta durduğumda pek agri olmuyor ama oturunca acısı çıkıyor sen bide yuruyus yapiom diosun yapma oyle daha cok.agriyor bugun doktora sordm dogum.yaklasiyor normal dedi bana
edanur2426 Normal bence benim de oluyor ama daha o kadar sıklaşmadı bir iki haftaya benim de artacak gibi ☹️
Gamzee00 Glsm3553 o sancıyı ben dün gün boyu çektim 36+4 bi an doğuruyom zannettim çok şükür bugün yok ama
edanur2426 Crn91 aynen çok garip farklı bişey bide kalçama doğru elektrik çarpması gibi bişey oluyor bi saniye filan ama öldürüyor oluyor mu size de
Seyma_Eren Crn91 bende 34 haftalığım bende de başladı hele geceleri beni çok zorluyor normal mi bilmiyorum korkuyorum erken doğum olacak diye..
Arzucan Benimde adet agrisi gibi ağrım var bu günlerde 37+3um bacaklarıma krap giriyor ayakta sabit kalınca🙁
Zehranur58 Crn91 ayyy aynısı bendede var yürüdükçe daha da artıyor sanki adım atamaz oluyorum gece sağdan sola donemiyorum çok canım yanıyor bebek çıkacak gibi oluyor sanki 🤦🏼♀️
matrushka Yatakta dönmekte zorlanan kızlar gece denedim de bacaklarınızı iyice birleştirip dönün. Bacaklar hafif aralık halde bile olsa dönmek işkence.
Gizemert Crn91 37 haftalığız bizde bugün doktora gittim söyledim bazenleri adım atmakta bile zorlandığımı söyledim gayet normal Doğum yaklaşıyor ya ondan olduğunu söyledi