duygulutas Kızlar ben balık yemediğim için doktorum ocean mummyi önerdi aldım ama internette genelde decaviti bırakıp bunu kullanıyorlar ve ben doktora sormadım bi arada mı içmeliyim sadece ocean mummyle mi devam etmeliyim?
CananAkdag duygulutas ağır gelebilir öünkü ikiside multivitamin ama oceann mummy de artı olarak omega 3 var istersen doktoruna mesaj at sor
Tatlisannedilekk duygulutas bende ocean mummy ve decavit kullanıyorum 12.haftamdan beri cnm ama doktorum ikisini aynı gün kullanma ağır gelir 1gün birini iç 1gün birini iç dedi. 14+3üm bir sorun yaşamadım şimdiye kadar
Aag123 duygulutas bilemedim ki ama kararsızım çok ocean mummy kendim araştırıp kullandım memnundum da bir bildiği vardır diye bişey demedim ama düşünüyorum ne yapacağımı
duygulutas Aag123 doktor en iyisini bilir tabi canım normalde zaten herkes decavit kullanıyor ben balık yemiyorum diye ocean önerdi
Gamzeozdemi Aag123 canım bende 1 aydr hem decavit hem ocean mumuy kullanıyorum sormadm doktora sorarsan bana da yazarmisn
duygulutas Gamzeozdemi canım doktor decaviti bıraktırdı sadece ocean mummyle devam etmemi söyledi haberin olsun☺️