DamlaNur29 Tugce-75 benimde 7. Haftamda başladı dua ette olmasın cok sinir bozucu bişey bişey yiyip içemiyosun her yemekten kokudan tiksiniyosun olmasını istemende bi başka tercih tabi 😳
Karadeniz61 Tugce-75 ben 4.gün gecikmemde yaptım negatifti yarın gene denicem. Sağlıkla alın bebeğinizi kucağınıza💕
Yagmurahmet16 Tugce-75 benim 7.haftaya doğru başladı canım dua et bulanmasın ben şu içerken bile cikartiyom yıllardan beri bi hamile kalsam bi kıssam diye özenirdim hiçte iyi bisey değilmiş 😁🤭
ilayecemom Tugce-75 gerekmiyor canım ☺️ 16. Haftaya giriyorum ve hiç bulantim olmadı minnoşum keyfine gayet yerinde maşallah kafana takma canım herkeste bulantı olmuyor şanslı kesimdeyiz 😇
NisaMomy Tugce-75 hayret ediyorum bu şekilde düşünen kadınlara🤦♀️Canım benim mide bulantısı hiçte istenilcek bir şey değil, inan bana su içemeyip ağladığım günleri biliyorum🤦♀️ İşallah miden bulanmaz, karnın büyüdükçede anlarsın hamile olduğunu 🤷♀️
Bugram3009 Tugce-75 Valla dertsiz başına dert arıyosun bacım 7.haftada başladı 33 haftalığım hala devam canımdan can gitti hiç isteme bulantı çok beter. bulandı gidip kusayım olmuyo öyle çektiriyo sana bulantıdan yiyemiyosun uyuyamıyosun yemek iş yapamıyosun uykudan uyandırıyo ilk 4 ay gözüme uyku girmezdi dakikalarca banyoda beklerdim en son yanıma kova aldım 5 dakikada bir bazen saniye gecmeden banyoya koşardım eziyet vucut ve psikoloji olarak bitiyosun yerinde olmak isterdim Rabbim ne güzel hamilelik nasip etmiş sana İnşAllah olmaz böyle devam edersin
2020annesi Tugce-75 benim cok bulantim olmadi belirtilerim bazi haftalar oluyodu bazi haftalar hicbi belirtim olmuyodu iciniz rahat olsun stres yapmayın saglikla evlatlarimizi kucagimiza aliriz insallah👶🏻