ZeynepOsman55 6 haftalik Hamileyim ve Asssiri migdem bulaniyo yemek yiyemiyorum yatakdan kalkamiyorum canli ölü gibiyim benim gibi olan varmi
SedaTopgl ZeynepOsman55 dört buçuk ay çektim o sıkıntıyı doktorum ilaç yazmıştı o biraz iyi geliyodu ama hiçbirşeyin engelleme derecede bi etkisi olmuyo tuzlu ve ekşi şeyler bi nebze rahatlatır şuan 30 haftalığım halen iştahım yok ağır bir süreç geçirdim ozamanlarda Allah yardımcın olsun geçip gidiyo merak etme 🙏
Ahmedinannesi ZeynepOsman55 bir de en önemlisi birşey yiyip içtikten sonra özellikle dimdik oturmak.Yattığınız an mide bulantınız artar..
Beybitom Allah yardım etsin canım 34 haftalık hamileyim hiç bulantım olmadı ama olan tanıdıklarım var 3. Aydan sonra rahatlamışlardıı
ZeynepOsman55 Beybitom cok sanslisin Rabbim dogumunu da hafif eylesin insaAllah, umarim bende rahatlarim 😐
tomurcukannesi Canım benimde hiç olmadı bulantım ama iştahsızdım. Bulantım olmasın diye hiç boş bırakmadım midemi çok az az sık sık yedim mesela kraker cacık yoğurt patates hep bunları yedim azar azar hem bulandırmadı hemde aç kalmadım.. 13+5 teyim şuan
ZeynepOsman55 tomurcukannesi MasaAllah ne güzel, rahat hamilelik gecirmeyi isterdim bende, baya zorlaniyorum ben yesem sknti yemesem sknti yemek diye bisey göresim bile gelmiyo her kokudan migdem bulaniyo 😰😓😓😓😓😓😓😓😓😓
Ahmedinannesi Ben 34.haftamdayım,5.haftamdan beri bulantılarım hiç durmadı.Toplasan 7buçuk ayda 4,5 gün kusmamışımdır😫beni en çok rahatlatan haşlanmış patates,kızarmış ekmek üzerine biraz süzme peynir oluyor..
ZeynepOsman55 [bilinmeyen] istesemde yiyemiyorum ki 😞 istahim tamamen kayboldu, normalde cok istahliymdr yemeyi cok severdim