Oglusumun-annesi123 merhabalar hanimlar ben 12 haftalik hamileyim bebegimin ense kalinligi 2.5 cikti ve doktorlar beni o kadar korkuttuki sınırdasin dediler ne yapmam lazim nasil bi yol izlemem lazim fikirlerinizi almak istedim
busra2512 Oglusumun-annesi123 korkmana gerek yok canım çünkü benim bebeğimin 2.12 çıktı doktor 3 veya 3 ü geçmediği sürece biz sıkıntı yapmıyoruz demişti
Cansummm Oglusumun-annesi123 benim de 2.2 çıktı doktor bana da 3 ve 3 ün üstü sıkıntı dedi ve ben perinotolojiye gidiyorum. Bu işin uzmanı bir bölüm. Sadece ense kalınlığı sonuç vermez kan tahlili ile birlikte değerlendirmeli gene de içiniz rahat etsin isterseniz ve maddi gücünüz var ise nifty test yaptırın.
Oglusumun-annesi123 Gercekten aldir bana bebegi dediler stresliyim cok busra2512 siz ne kadarlik hamilesiniz
Oglusumun-annesi123 Cansummm kan tahlili verdim verdim bugun doktorlar o kadar ilgisizki gercekten insani yeriyolar
busra2512 Oglusumun-annesi123 yuh o kadar da söylenmez ya bence doktor değiştirin. 19 hafta 4 günlük canım
Cansummm Oglusumun-annesi123 doktorlar resmen saçmalamış ense kalınlığı 2.5 diye alınmak ne demekmiş. Bence doktorunuzu değiştirin ikili test tabiki bir ihtimal ancak ense kalınlığı 3 mm e kadar asla tek başına sonuç vermez kan değeriyle birlikte değerlendirilmeli her zaman ki bu ihtimal bile %100 sonuç vermiyor.
Oglusumun-annesi123 busra2512 masallah canim rabbim sag salim kucagina almak nasip etsin insallah degistiricem bu kadarda olmaz dedirttiler yani
busra2512 Oglusumun-annesi123 Amin canım hepimize inşallah. Sıkma sen canını normaldir. Ben ikili test yaptırmadım ama sadece doktor gel o zaman ense kalınlığına burun kemiğine bakalım demişti bakınca da bana bunları söylemişti. Sen kaç haftalıksın
Oglusumun-annesi123 Cansummm degilmi ama onemli olan dua sabir insallh bisey olmazda saglikli bi sekilde alirim bebegimi kucagima cok korktum ya herkes sagsalim alsin bebisini kucagina☺☺☺
Ruhsuz Benimki de 2.5 çıktı kan vermedim detaylı ultrasonda hamdolsun Bi sorun çıkmadı, olsa çıkardı zaten
Elfinelif Benim 3 çıktı ve korkuttu doktorum ve 2lu tsrsmam normal çıktı korkma Allah’ın izniyle birşey olmaz detaylı ya giricem ins Allah’ın izniyle birşey olmaz rabbim saglikla kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi