Gzd AnlMeryem aa yarın ki perşembe ben 1 hafta sonra sandım 😌 Allah bi avazda kurtarsın inşallah canım, çok kolay geçsin doğumun 🙏🏼 Doğumdan sonra tecrübelerini bekliyorum 🤗
AnlMeryem Gzd evet cnm ondan 1 gün diyorum ya 😬İnsallah cnm yazmaya Çalışcam özellikle senin icin suni bilgisi veririm en azından 💕
Basakgunay Sevdasoner ben Şişli Memorial ‘a gidiyorum doktorumdan da aşırı memnunum muayene ücreti 430 lira Doğum 12 bin tl den başlıyor
Mine32 NaimeYilmaz membunmusun canım doktorundan birde dohum anında ya doktor olmassa bunun bılgisini verdimi
Oglununannesi Mine32 ben medilifede doğum yaptım çok riskliydi doğumum rahim alınma formu bile imzaladık ama Yeşim hoca dan Allah razı olsun ameliyatı başarıyla tamamladı hastanede hemşireler falanda iyiler bazıları biraz ilgisiz ama genel olarak iyiler çok şükür bugüne ben yeşime hocayı çok beğeniyorum tavsiye ederm canım
Ayseayse5664 Mine32 Avrasya’ya gidiyorum Gamze hanımdan çok memnunum fakat hastane çok ticari işler peşinde sinir oldum az önce aradım Doğum ücreti soruyorum umurunda degil resmen sinir oldum
NigraMinnak Sevdasoner Gaziosmanpaşa da Avrupa Şafak hastanesi var deniz bey muayenesi 75 TL doğum parası normal doğum 1000 TL zorunlu sezeryan 1500 TL isteğe bağlı sezaryen 2500 TL ve çok güzel ilgileniyorlar
Mine32 Oglununannesi cok gecmiş olsun canım hastane tam olarak nerede peki dogum ücretleri tam olarak ne doktor dogum anında yada gece olmassa geliyormu
merwerkan1903 Sevdasoner ben esenyurtta reyap hastanesine gidiyorum canım.doktorum;yard.doć.dr mesut karakuş. Sgklılara muayene ücreti 80 tl hastanedeki diğer doktorların fiyatları farklı 90 tl, 100 tl prof.a giderseniz de 150 tl değisiyor fiyatlar.yakınsa tawsiye ederim hem dr um hem hastane mükemmel biryer
NekwaSultan Sevdasoner Bağcılar safa hastanesinde betül yazıcı da normal doğum yaptım Sgk muayene 55 normal.dogum 850 Sefaköy rumeli hastanesi sgk muayene 35 normal 1250 Tüm kadin doğumlardan memnunlar tavsiyem nilgün ya da hadiye hanim