NaimeYilmaz Nudi uğur hanım şahane bır doktordur ilkedeyken gıtmıstm. Safayı begenmedıgm ıcın dvam edemedım ona
Nudi NaimeYilmaz geçen hafta komsunun kızı doğum yaptı hijjen açısından da gğzel bebeklede ilgileniyorlar nisaya mecbur kalmadıkca gitmiyorum sanki hasta değil para gözüyle bakıyorlar gibi geliyor ☺ Zaten kısmetse normal olacak yine
Benhepbeklerim Esra93 Müge hn Bahçelievler Devletten girme oraya ilk 3 ay ona gittim ben devlete nasıl çok bilmiyorum.
merination Esra93 erkek alınmadığını söylediler doğumhane orada olduğu için bayanlar girebiliyor refakatciler için koltuk vs var Heycanlianne Derya hanıma gidiyorum çok memnunum ilgi alaka Güleryüz süper numarasını ben istemeden o verdi 35.haftama gelince
Snglbrs BetlGke Bülent beyi tavsiye ederim inanılmaz ilgi alaka konuşma benim böbreklerimden kiloma kadar herşeyimi takip ediyor hatta sürekli testler için sağlık ocağına yönlendiriyor kişilik olaraktan Harika tavsiye ederim şiddetle
Elifnurrr merination Heycanlianne Megada hangi doktora gidiyorsunuz? Ben de duygu hanıma gidiyorum orda
BetlGke Hmervekara ben 25 haftaligim bende onda devam Edip doğumu orada yapmayı düşünüyorum orada doğum yapan 3 hasta ile konuşma fırsatım oldu hastanede ebelerden çok memnunlar