Sevdasoner Arkadşlar kimler hangi hastanede kac para muayne ücreti veriyor ce doğum ücretleri ne kadar yazabilir mi?
BetlGke Sevdasoner ben devlete gidiyorum Süleymaniye kadın doğum ve çocuk hastalıkları hastanesi mükemmel bir doktorum var hiç para vermiyorum ama Gaziosmanpaşa Asya sağlık 70 TL alıyor muayene
NaimeYilmaz Sevdasoner 😊 Bahçelievler Nisa hastanesi Derya Kanza Gül 85 tl muayne 1150tl normal 1950 sezeryan odaların hepsı tek kısılık normalde 1 gece sezeryanda 2 gece kalıorsun ekstrem bır durum olmazsa eşler doguma gıremıyor.Doktoru tercıh etme nedenim ise normal dogumu desteklemesı ve ultrason cıhazının renklı olması 🙏
Oglununannesi Sevdasoner medipol esenler 50 tl zorunlu sezeryan 1450 tl medilife bağcılar 40 tl doğum 950 tl zorunlu sezeryan normalde 550-650 arası sanırım
Eomrk3 NaimeYilmaz bişey sormak istiyorum normal doğumu desteklediğini nasıl anladınız acaba sordugumuzda destekledıklerını söylüyorlar ama emin olamıyosun sezeryanı destekliyorum demez heralde bu konuda kafam cok karısıyo 🤔
Esra93 NaimeYilmaz Doğuma eş dışında anne alınıyor mu acaba birde hastaneye gittiğimiz de doğumu beklerken bize Doğum sonrası kalacağımız odayı mı veriyorlar yoksa sancı odası denilen bir oda da diğer hastalarla birlikte mi sancıyı çekiyoruz biliyor musunuz acaba
Busee Sefakoy medipol hastanesi sgkli muayene ucreti 45 dogum icin se 950 tl dediler bana oraya gidiyorum
Gamzeli Busee medipole ben aciline gidiyorum doktorum yzak diye hiçbi doktorundan memnun değilim ve cok ilgisizler canım hangi doktora gidiyosun?
Demir Beylikdüzü medilife hastanesi muayne 85 tl.Normal doğum 900 sezeryan 1700 tl. Oldukça memnunum hem doktorumdan hem personellerden👍🏻Yenidoğan servisi hemşireleri,ebeleri çok güleryüzlüymüş.Odalarıda tertemiz en önemlisi🙈
Burcu59 Demir canım kac haftalıksın detaylı ultrason yaptırdın mı ben yarın gidecegim ama fiyatı hakkında hiç bilgim yok 😅
BetlGke JuesiMelissa elif aslı Sarıoğlu daha bugün gittim baya konuştuk çok tatlı bir bayan herkonuda yardımcı oluyor
BetlGke Oglununannesi ebru hanıma gittim bikere 70 TL aldı Hakan bey kafasına göre fiyat veriyor bazı şeylere
Dildil meltemkokden Canım merhaba hala şişli kolan hastanesine mi gidiyorsun? Dogum fiyatlarında var mi değişiklik?
Mercimekannesi Gamzeli bende agavni hanıma gidiyorum yanlız bana normal 3500 sezeryan 4500 dediler bir yanlıslıkmı var acaba