Snmdnz Seray123 bnmde gecen hafta oyleydi cnm 1hafta felan surdu gecti ama ihlamur portakal bol su bogaz spreyi birde oksuruk surubu kullanm doktoruma danisarak
_zehra_ Seray123 4 gündür şiddetli kuru öksürüğüm var .herşeyi yaptım geçmek bilmedi .Valla korkuyo insan şu virüsten. Ateş falan yok bende . Doktoruma msj attim sabah gel bakalım bi dedi. Ne dicek bakalım
Seray123 Snmdnz bide korona falan çıktı suphe duydum valla acaba olabilir mi diye oda nefes darlığı ve solunum yolu öksürük diye 😟
Snmdnz Seray123 bende suphe etmistim ama doktorum oksurukle beraber ates olursa hastaneye gel demisti canm bende takip ettim ne ilerleme nede ates oldu 1 hafta sonra gecti canm
Nnur1 Seray123 bir de öksürürken bazen kuru öksürük oluyor bazen balgamlı ve ciğerlerimin ağrıdığını hissediyorum. Hep aynı miktarda seyrediyor. Ne artıyor ne azalıyor. Doktora da gitmedim bunun için. İnşallah bir an önce son bulur
Snmdnz Seray123 insallah canm su icimini artir ihlamur ve limonlu seylee tuket portakal ye ve suyunu ic bogazini kurutma tuzlu suyla gargara felan yap ara ara canm☺
Seray123 _zehra_ insallah kötü bisey yoktur insan kendini düşünmekten alı koyamıyor illaki aklımıza hersey geliyor ama ateş yoksa sorun yoktur bence 🙏🏻🙏🏻
_zehra_ Seray123 inşallah canım. Bise vardır diye düşünmüyorum da aslında öksürük de mahvetti, karnımın içi acımaya başladı artık 🙁