Kerem-inannesi Çok özür dileyerek söylüyorum az once lavaboya gittim cok afedersiniz pencetede bi damla kahverengi leke gordum akintimla gelen cok tuhaf seyler hissediyorum amaca nişanım mı geldi diye korkudan sanci filan hissetmeye başladım 🥺
Cnsdkr35 Kerem-inannesi bebeğin hareketleri nasıl karnınızda böyle sertleşme oluyor mu aslında haftanız doğum için uygun erken değil nisanda olabilir ama sizi çok huzursuz ediyorsa bı hastaneye gidin nstye baglasinlar
Kerem-inannesi Cnsdkr35 dun düzensiz sancim vardi bi iki saat sonra geçti ara ara kasılma oluyor illaki ama bugün olmadi. Pazartesi günü gitmistim sanci kalp atışı filan gayet normal demisti doktorum ama bugün böyle bisey gordum acaba nişan mi diye heyecan korku hepsi bian da geldi.virus durumlarından dolayı sürekli hastaneye gitmek de istemiyorum o yuzden sizlere bi sorayim istedim
Arzuderinn Kerem-inannesi nişanın geldiysede panik yapma. Bazen 1 gün bazen 1 ay önce geliyor. Suyun gelirse hemen gidersin hastaneye. Bebeğinin hareketlerini takip et.
Kerem-inannesi Arzuderinn nisan mi degil mi bilmiyorum ki bende merak ediyorum acaba nişan mi diye? Dua edin lütfen
Cnsdkr35 Kerem-inannesi bence endişe etme nişansa zaten en fazla 3 gün sonra doğum olur suyun gelirse hemen hastaneye git belki başka biseydir kafana takma hareketlerinde sıkıntı yoksa
Cnsdkr35 Kerem-inannesi bence endişe etme nişansa zaten en fazla 3 gün sonra doğum olur suyun gelirse hemen hastaneye git belki başka biseydir kafana takma hareketlerinde sıkıntı yoksa
Arzuderinn Kerem-inannesi bu zamanda insan hastaneye gitmeye korkuyor haklisin. Bebiş hareketli degilmi
Kerem-inannesi Arzuderinn aynen canim onun psikolojik çöküşünü de yaşamıyor degilim açıkçası.cok sukur hareketlerinde bi azalma yok bende paronayaklastim işte beklmedeym🤭