Busraf44 Herkese hayırlı akşamlar ben 33+1 haftalık gebeyim. Bugün doktora gittim 2200 kilo olmuş fakat suyu az dedi. Artırmak için neler yapabilirim? Ayrıca nst de bebeğimin kalp atışı yüksek çıkmış o d ayrı bir moralimi bozdu 😔
Yarun Busraf44 günlük 3 litre hamile kaldığım günden bu yana içiyorum 34 haftalığım suyum gayet iyi güzel diyor doktor bol su tüketin
Smbl_gzl Busraf44 benimde suyuma azalmış demişti doktor sabah akşam bi bardak havuç suyu içtim ve bol su bi hafta sonra. Kontrole gittim gayet iyi dedi normale dönmüş demişti havuç suyunu kesinlikle öneririm ve bi tane de armut yiyebilirsin 🥰 çok geçmiş olsun şimdiden canım bi an önce normale döner seninki de insallah ♥️🤲🏻
Seymaaaa27 Havuç suyu ve normal su 3,5 litre içmen lazım günlük ama tuvaletten çıkamıyorsun orası ayrı 🙄
ilkanneligim Benimde suyum azdı 31 haftalikken havuç suyunu asla içemedim bol bol armut yedim ve suyumu daha çok içmeye başladım ayriyeten doktorum iğne yazdı oda çok fayda etti tabi şimdi 36 yız suyumuz hamd olsun iyi
Busraf44 Herkesten Allah razı olsun çok ama çok teşekkür ederim, Allah hepimize şnize evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ❤️ ❤️ ❤️