C1narbaris Arkadaşlar merhaba 35 haftalık gebeyim bebeğim makat gelişte acaba kendini düzeltir mi çift rahim olan bayanlar yazarlarsa çok sevinirim 🙏
mysweetbaby C1narbaris merhaba, çift rahimim ama henüz 19 haftadayım ben. Doktorum çift rahimde çoğu zaman makat gelişi olduğunu söylemişti ama henüz çok tecrübesizim :( hakkımızda hayırlısı 🤲🏻
C1narbaris @mysweetbaby amin amin rabbim çocuklarımızi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin ben çok korkuyorum valla düzelir mi bende bilmiyorum
mysweetbaby C1narbaris çok kafaya takmamak lazım ben öyle yapıyorum stres hamileliğin en büyük düşmanı.35. Haftaya kadar gelmişsiniz bu çok güzel bişey ben henüz o aşamaya bile gelmedim.bebek dönmese bile sezeryan ile alınır yeter ki sağlıklı gelsin üzülmeyin 🌺
mysweetbaby 58_edaygmr_58 herkeste 1 adet olan rahim bizde 2 tane 😊 aslında hamilelik sırasında bebekte meydana gelen bir anomali sayılıyor.ben evlendikten sonra ilk vajinal muayenede doktor görünce öğrendim.Hiçbir belirtisi yok başka.
Wonderanne Kimisinde rahmi bir perde ikiye ayırıyor kiminde iki tane rahim boynu tepesi oluyor diye biliyorum çift rahmi ama doğumuyla ilgili bilgim yok Allah yardımcın olsun canım