Sevoo34 Adet günüm bugün fakat olmadım 3 tane test yaptım negatif sonuç çıktı sizce normal mı. Testlere ne kadar inanmalıyım.
Merveclkts Sevoo34 canım ben bir gün geçtikten sonra yapmıştım testi baya belirgin şekilde çıkmıştı. Bir de hani testi tekrarladım ilkinde belki yanlışlık vardır diye 3 tane yaptım 3ü de aynıydı. Yani 3ü de negatifse negatiftir. Adetini bekle
mlsmrtgll Sevoo34 idrar testinde gebelik hemen çıkmıyor olabilir kan testi vermenizi tavsiye ederim . Bende bir gün gecikme oldu idrarda çıkmamıştı kan verdim hcg 15 idi . Hcg miktarı yükselince idrara yansıyor o yüzden negatif olabilir
Merveclkts Sevoo34 allah tez vakitte kucağını doldurur inşallah. Ama şuanlık 3 test de yanılmaz diye düşünüyorum canım. Ama sıkma canını 😘😘
Sevoo34 mlsmrtgll Adetimin biraz daha geçmesini beklicem belki ben çok istedğim için kendi kendime kuruyorum kendimi aman şu belirti var böyle oldu falan gibi 😔
mlsmrtgll Sevoo34 idrar testi çok yanıltıyor sizde stres yapıyorsunuz haliyle ☺️ İnşallah hayırlı haber alırsınız 🙏🏻