Ezgi4147 Ankara’da hangi hastanede kürtaj olunmalı ? Şehir hastanesi veya etlikte olanlar genel anestezi veriyorlar mi çok korkuyorum nolur yardımcı olun
Dream06 Ezgi4147 o hastaneler için bilgim yok ama kesinlikle anestezi almadan yaptırma derim çok zor bişey. Özel istersen Acıbadem anestezi verip yapıyor
hulya1406 Ezgi4147 Sincan koruda oldum Hüseyin hocada.Fakat kendisi ayrılmış ama çok iyi hastane tavsiye ederim tamamen bayıltmışlardı benim,uyandığımda herşey bitmişti.Tavsiye ederim.Çok geçmiş olsun
Damlaveminigi Ezgi4147 merhaba ben 2 kere oldum Çukurambar koru hastanesinde hiç korkma inan 10 dakika sürüyor anestezi veriyolar zaten uyandığında hiçbir şey hatırlamıyorsun zaten çok geçmiş olsun bu arada
Rabia95 Ezgi4147 kaç haftalık? Boş gebelikse kendiliğinden düşme süresi de var 10 gün . Rabbim yardımcınız olsun inşallah 🙏🏻
Yesmckmk Hiç bilmiyorum ama hastane olarak şehir hastanesine iyi diyorlar etlik Zübeyde hanımı hiç tavsiye etmiyorum gitme
Gupssse Ezgi4147 öncelikle geçmiş olsun orta doğu hastanesinde olmuştum en son aralık ayında genel anestezi ile ara bir sor istersen vaka var mı orda bilmiyorum hic
Gupssse Ezgi4147 benim doktor ozeldeydi o hastanede anlaşması vardi bi de 3 hastane dolaştım benimki sıkıntılı kanamalı bir süreçti maddi manevi.nereye ne kadar gitti bilmiyrm.ne desem yalan olur
Gupssse Ezgi4147 doktorum dışardan gelmişti benim ama orda bi tane azeri doktor vardi o da son muayenede kalp sesini dinletmişti çok şeker bi kadindi