musmutluanne_ Hanımlar çatı muayenesi olmadan normal doğum yapan var mı aranızda? Varsa zor oldu mu nasıl oldu? Çok merak ediyorum🙈
Masal-90 musmutluanne_ çatı muayenesini her hekim yapmıyor, dogum başlayınca yapanlar da var … videoda 4. Dakikada açıklıyor 🙏 ben de henüz yaptırmadim cati muayenesi gidebilirsem yapilcak🙏🙏🙏
Filizzz66 musmutluanne_ ben Almanya’da yaşıyorum burda öyle çatı muayyanesi yok. Sancın gelince hastaneye gidip doğuruyorsun. Eğer bebekte yada annede sıkıntı varsa sezeryana alıyorlar zaten.
MelikeAkin musmutluanne_ cati muayenesi kotu biseu degilki ve en azindan bebegn kafasi rahat cikarmi nasil vs dye bakilmis oluyor doktor eline bir jel suruyor ve vvajinanin ic kismindan itibaren 3 parmagni iceri dogru sokuyor itiyor ki aclma nasl olur darmi rahatmi diye. Cati muayenesiz normal dogumda bilemiyosun sonucta nasil noldugunu belki bebegn kafasi ckmiycak cok zorlancaksn belki cok kesigin olucak dar oldugu icin catin vs vs
Yenianneadayi2208 musmutluanne_ çatı muaynesi korkulduğu gibi bişey değil inanın.Bende çok korkuyordum tedirgindim ama insanlarımızın abartması diye düşünüyorum.Korkmayın
mrvky34 Ben yaptim canim. Dogumum zordu ama once suyum geldigi icin kuru dogurdum bebek asagi inmedi. O yuzden zordu
musmutluanne_ mrvky34 kaçıncı haftada doğum yaptın canım peki? Ben 38. Haftadayım henüz çatıya bakmadı doktorum haftaya bakalım dedi, ben düşünüyorum acaba haftaya kadar doğum olursa çatıya bakılmadan ne olacak dşye
mrvky34 musmutluanne_ 38+1de dogurdum. Kontrolden geldim. Gecesine suyum geldi. Hastaneye gidince ebe bakti 4 cm aciklik vardi
musmutluanne_ MelikeAkin aslında korkmuyorum ondan ama hem sancılarım başladı hafif hafif hemde haftaya bakalım çatıya deyince insan düşünmüyor değil, çatıya bakılmadan sancı artarsa nişan gelirse diye. Ama arkadaşın attığı videoda açıklamış güzel bir şekilde
MelikeAkin musmutluanne_ onlar yalanci sanci oluyor ya ben gittigimdede 2 cm acikligin var dedi doktorum ensom sancimi sordu haftasonu hocam dedim 1 2 kere en fazla yalanci sancin gelir sonra dogum sancin gelir dedi mesela
MelikeAkin musmutluanne_ nisan gelsede dogum baslamiyorki hemen nisan geldikten 2 3 gun sonra sogum sancilari artip basliyor nisan sadece belirti anneye gosteryor iste hazirlan anne ben geliyorum yavas yavas dye 😂😂😂
MelikeAkin musmutluanne_ valla hala bekliyor acikcasi sali gittim cati muayenesine hala ne sanci ne nisan ne suyum hicbisey gelmiyor 😂😂
MelikeAkin musmutluanne_ bende doktorda esimde bekliyor gelesi yok benim kizin 😂 acikligin 6 7 cm olmadan zaten dogumu baslatmiyorlar ki sanci nisan su hicbiri yoksa bekliyceksin diyorlar yani normal aciklik da hic kesme falan olmazsa 10 cm aciklik en rahatiymis
musmutluanne_ Yenianneadayi2208 korkmuyorum da merak ediyorum acaba bakılmadan normal doğum olur mu diye🙊
Muki musmutluanne_ evet benim arkadaşıma çatı muayenesi yapılmadan normal doğum yaptı bende 2 gün önce çatı muayenesi oldum ama bana doktorum normal yapamazsın üst kemiğin basık dedi😔 zaten doğum başlayınca ebe baktığında normal yapamazsan sezeryana dönerler hemen