Sevda7 Selam kızlar bugun kontrolum vardı 32+4 günlük bebeğimin kilosu 1 700 gram dı doktor zayıf dedi sizlerin kaç kilo cok mu kücük sizce aklıma cok takıldı neler öneriyorsunuz kilo alabilmesi için🙄
Evlatkokusu Sevda7 bıgün gittim 33+1 günlüğüz 2240 dedi boyu da 46 cm dedi gelişimi kilosu normal dedi
Buluttt123 Benimde 31 bugun gittim 1700 dedi.. genelde muz ceviz pekmez kilo aldırıyor diyorlar onları yiyebilirsin canim. Sağlıkla gelsin insallah 🧡
Semahasan Me6337 gercektenmi bana önden gidiyor erken doğum olabilir normal doğum zor dedi benimde bugün gittim 32+5 2500gr yemek yeniden nerdeyse
P_6 Sevda7 Sevda7 31. Haftada 1860 gramdı. Biraz küçük gibi siZin ama her bebeğin gelişimi farklı. Muz tahin-pekmez ceviz fındık süt kaşar peyniri beyaz peynir havuç yoğurt et ben bunları her gün düzenli yiyorum.
Kayarozlem8023 Sevda7 32+3 de 1690 gram haftasıyla uyumlu demişti şu an 39 3400 gayet iyi diyo doktorum
Sevda7 EsraKpsz doktor yeme içme konusunda dikkat et dedi . Balık ,et ,sebze önerdi yeşillik baya ye dedi bide balık ilacı verdi .
Semahasan Sevda7 bana da 2500 fazla önden gidiyor dedi bende kilo almasın diye uğraşıyorum muz ve tatlı kilo aldırıyor galiba bi ara çok muz yedim ama genetik olabilir dedi