Zhd9496 selam kizlar ben 30 haftalik hamileyim bugun misafirim vardi onlarla birlikte 3 bardak açik çay içtim simdi de iciyorum iki bardak normalde çayı çok severim şekersiz ve acik iciyorum hamile oldugumdan beri bildiginiz uzere cok icilmiyo zaten hamilelikte cogu sey yenip icilmiyo bende icmiyodum daha dogrusu. içemiyordum bi bugun biraz kacirdim gibi geldi çayin icinde kafein oldugu icin gunde en az iki bardak oneriyo doktorlar bende bugun biraz aştim 6-7 bardak olmuştur belki 😏 varmi benim gibi bi gunde bukadar cay icen buarada hamileligimin basindan beri ilk defa bugun bukadar cay ictim
Tontinimontin Zhd9496 valla 12.haftadayım değerlerim iyi olduğu için sıkıntı çıkmadı ben her gün kahvaltı da 3 bardak akşamda bi o kadae içiyorum fincanla 🙄
Zlhb Zhd9496 bence çaydan değil misafirden tedirgin olmalısın🙊 bende içiyorum yani bir sorun yaşamadım su zamana kadar çaydan dolayı hatta demli içerim yani Yediğimiz herşey çok doğal değil ki bence çaya kahveye çok takılmaya gerek yok diye düşünüyorum
Esraorhan Zhd9496 vallaha çaysız yapamıyorum, en olmadı kahvaltıda çok açık bi kupa içiyorum, ama kansızlık var ve aşırısı çarpıntı yapıyor, velhasıl o çarpıntı yı çekerim yinede kahvaltıda çayı içiyorum 🙄
Nergiiscelik Ben içtim canım sabah 2 akşam 2 3 içiyorum kansızlık yapar dediler ama ben negatif bişi görmedim şimdilik ama her bünye aynı olmaz tabiki çay içmediğimde başıma ağrılar giriyor :(
Kk39 Valla bende çay ve kahve tüketimine oldukça dikkat edenlerdenim çay vücuttaki demiri alıyor bizede lazım malum bebisede hiç faydası olmayan şeyler o yüzden arada sırada tüketmiyorum portakal suyu sıkıp için en güzeli
Ebru-isil Normalde çayı hiç sevmem ama hamilelikte deli gibi çay içesim geliyor 🤣 kahvaltıda iki orta boy bardakla içiyorum. Şimdilik bi sıkıntım olmadı.
aselarzum35 Zhd9496 sabah içmiyorum portakal suyu ile kahvaltımı yapıyorum ama akşama çekirdek çay gözüne vuruyorum, günlükte 1 fincan Türk kahvesi 34 haftadayım ne kansızlık nede başka bişey sorun yaşamadım 13 hmg 😄 bünye meselesi sanırım
MinikTavsanim Zhd9496 valla ben iş yerinde ilk 3 ay 7-8 bardak içiyordum iyi birşey değil tabi Allah a sükür birşey cıkmadı şimdide azalttım
Zhd9496 sagolun cvblariniz icin bende kansizlik cikti simdi hap kullaniyorum sabah aksam gunde iki kere normalde kahvalti ederken bile cnm istemiyo ama bugun biraz kaçirdim ipin ucunu sanki 😏
Esrayy Zhd9496 ben de cok içerim günde 5 ila 6 bardak demir ilacı kullanıyorum zaten 39.haftadayım bi sıkıntı çıkmadı değerlerimde