Yagmurbs hayir canim oyle bisey yok oyle sey olurmu hastanelerde egzersiz odevi veriyorlar. Sen daha once yapabildiysen suan kiz dglsen o odevleri yapabilirsn. Ben hic iliski yasamamistim o odevleri yapamadm oyuzdn bu klinige gittim. Eger senin ilk gecen olduysa sen emla krem al bide bepenthol al o ikisini biraz icine sür etki etmesini bekle dene cok rahatlatiyor. Klinik bana oyle yapmisti cnm hic bisi hissetmedgm icinde korku fln bitti cok sukur eskiden kocam pesimde gezerdi ben erkenden yatar kacardm korkudan simdi bn onun pesinden geziyorm ahhh aptal kafam diyorum 9 ayim cop oldu. Bos yere psikolojim bozuldu insanlarla kotu oldum. Ilk bebegim buyuzdn 16 haftalikkn kurtaj oldu. Cok sigara iciyordum kahvalti yemek yoktu. Bi anda klinige gittik hemen iyilesip hamile kalncada bebegim boyle bi surecten sonra ozurlu oldu. Cunku cok kotu bi haldeydim. Aylarca adam akilli beslendmdm istahim yoktu kahve sigara bni mahvetti. Bebegimde etkilendi hersey daha guzel olurdu kendimi sucluyorm hala bebegimden dolayi. Suan yeniden hamileyim. Inan ben basardiysam sen herturlu basarirsn ben kurtaj bile oldum sonrasinda. Hic kendime dokundurtmuyordm sen dusun. Kendinize yazik etmeyin su guzel gececek yaslarnzda kocalarnz anlayisli olabilir ama onlarda bikar biyerden sonra yuvaniza yazik etmeyin insallah asarsin duam sennle 🙏