Bus_ak18 Birhemsire_anne sen bu kadar bilgiliyken bide bizi düşün ne haldeyiz😊😊 umarım sıcak su torbası koyunca geçmiştir. Benimki uyumuşum ve şuan geçmiş.
D27777 Canım benim de oluyor Du ani Bi sancı sağ kasığımda ağrı… Ama Bi sorun yoktu. İnternette bakmıştım normal bu haftalarda yazıyordu seninki süreklimi ağrıyor aniden mi benimki aniden Bi hareketimden dolayı ağrıyordu
Birhemsire_anne D27777 bazı zamanlar hareketlenşnce falan oluyor canım ama önceden yoktu o yüzden panik oldum
Kiwi12 Balkuzu01 hiç bilmiyorum canım en son ikili test için gitmiştim. Ondan sonra bu virüs yüzünden gidemedim doktorda gelme diyor ne yapacam bilemedim sonucunda elimde kaldı yarın özel buldum bitane ona gitcem artık ogrenirsem gösterirse söylerim kuzum
civcivimmm Birhemsire_anne 19+5 im 16.haftadan beri bendede ara ara oluyo canım sanırım ya rahim büyüyo yada bebek o an orda toplanıyo bilmiyom ama bendede oluyo sorun olmaz merak etme
Birhemsire_anne civcivimmm ay biraz olsun rahatladm yoksa diken üstündeym yerden eğiliyorum tozu almaya bir ağırıyor sanki orda bişey sıkışıyor hissediyorum 😔
Wonderanne Birhemsire_anne bende de çok var o 24+4uz hala agriyot plesenta sağda benim bebek sağdan kaldı büyük ihtimalle o yüzden ağrı var
Wonderanne Birhemsire_anne sağ yumurtalıktan çıkan yumurta hamile kaldıysa ondan oluyor bence ben hemsireyim ama annelik başkaymis🤷😅🤭
Yeni_anne_ Bende de olmuştu 2 gün duramadım ağrısından doktora gittim çatı kemiğin ayrılmış o yapıyordur dedi ağır kaldırmıştım diye mantıklı gelmişti ama miyom oluşmuş hamilelikte o yapıyormuş detaylı ultrasonda ortaya çıktı. Çok önemli bir şey değil dedi doktor bilemiyorum ama. @Birhemsire_anne
Ebrusrtkpyln P_6 kötü koku olursa nedir sebebi belim çok ağrıyor ve sol bacağıma bastığımda kalçam ve sırtım çok ağrıyor yürümemi engelliyor 14+4 üm haftaya randevu aldım bir iki kez de sanki kötü bi koku duydum daha önce hiç yaşamamıştım
P_6 Ebrusrtkpyln kan ilacı kullanıyorsanız kan ilacı kötü koku yapabiliyor. Bazen mantar bazen idrar yolu enfeksiyonu da olabiliyor. Bunun en doğal çözümü de su içmek 2.5-3 lt su ile hafif atlatılabilir. Bunlar benim tecrübelerim tabii doktorlar daha iyi bilir
P_6 Birhemsire_anne suyu biraz arttırın 2.5-3 lt ye kadar doktora da gidin içiniz rahat etsin. Enfeksiyon da olabilir. Ben böyle koşa koşa gittiğimde hiçbirşey çıkmadığı çok oldu
Tgcy Birhemsire_anne benimde öle 17+5 idrarım gelince daha cok baskı hissedym ama benm iki tarftada oluyor karnımın hemen altı bastırıncada acıyor ama rahim büyüyor diyorlar bilmiyorum ki bende gidemedim doktora
Birhemsire_anne Tgcy aynı anlattıklarnız var yere eğilirken falan icerde bişeye öyle baskı oluyorki ağrıda
Kiwi12 Balkuzu01 amin kuzum inşallah için daha da zor bı dönem oldu bu heleki birde astım hastasiysan daha da zor