Busralacin Kizlar 2 gundur bi sari sarı bi akintim oluyo nye acaba bsey olmaz demi bebegim iyidir 12 haftaligim
58_edaygmr_58 Busralacin canım bende beyaz oluyor du akıntı sonradan sarı akıntı olmaya başladı koku felan yok 33 haftalığım hala devam ediyor bende merak ediyorum. Neden oluyor diye
[silindi] 58_edaygmr_58 23. Haftamdayım benimde bu zamana kadar şeffaf kokusuz akıntım vardı şimdi arada sarı şeffaf karışık akıntı oluyo doktora gitmeme de daha var inşallah enfeksiyon falan yoktur 🤔senin ne zaman sarıya döndü canım
58_edaygmr_58 [silindi] canım tam hatırlamıyorum ama 25 sen sonraydı Sanırım enfeksiyon var bende afedersin kücük abdestimi felan yaparken yanma oluyor kızarık oluyor ve çok acıyor Sanırım enfeksiyon yapıyor
[silindi] 58_edaygmr_58 bende yanma falan yok ama internette de sarı beyaz kokusuz akıntı normal diyodu ama yanma varsa o zaman enfeksiyon olabilir
58_edaygmr_58 [silindi] enfeksiyon için de erken doğum riski var diyorlar ama tam bilmiyorum sizin bu konuda bilginiz var mı
[silindi] 58_edaygmr_58 evet erken doğumu tetikliyo enfeksiyon ilerlerse hatta tedavi edilmezse allah korusun bebeğe bile enfeksiyon geçebiliyo ihmal etmemek lazım