MelekAkgnr Kızlar 32+6 dayız aşagıdaymış bebegım baskısı cok oluyoe r yurumekte zorluk cekiyorum bazen bunları yaşayan var mı😞
Kismett MelekAkgnr bende 30 haftaligim ayni sekildeyim bebek asagida ve baski yapiyor ayaga kalkinca. Doktor yat dinlen dedi.
Ireem7 MelekAkgnr geçmiş olsun canım daha önceden aşağıda demişmiydi. Benim 20. Haftam bana da aşağıda dedi. Ama bana dinlen ve düşük önleyici kullan dedi size birşey verdi mi?
masalsii MelekAkgnr 32+6 yız benim oglumda 27. Haftadan beri aşağıda idrara cok cıkıyorum biraz yürüsem sıkışıyorum oturma ihtiyacı çekiyorum cok baskı yapıyor ama en azından dogum pozisyonunda diye şükrediyorum😂
Kvlkgzmerhn 28im benimde en basindan beri aşağıda hep firlicakmis gibi hissediyorum😁 batıyo bana inssllah sagsalim doğar
Kismett MelekAkgnr yok ama zaten bnm onceki gebeligim erkn dogumdu bundada olmasn diye yat dedi. Dogum mayis sonu hazrn ilk haftsi olur gbi dedi adete gore 20 hazrn aslinda
Kvlkgzmerhn MelekAkgnr yok kuzum rahim ağzın uzun 6cm dedi 4den asagisi biraz riskli dedi 2cm filan olursa çok sıkıntı dedi
MelekAkgnr Kvlkgzmerhn iyi bari canım sevindim bende cok artınca agrılar korktum bıraz Allah herkese zamanında saglıklı dogum nasip etsin
MelekAkgnr Kismett anladım canım sen kendini bilirsin en azından yat dinlen . Ilk dogumun kaç haftalıkken olmuştu ?
Kvlkgzmerhn MelekAkgnr ama sen de rahim ağzı kisaligini uzunlugu sor muaynede kuzum ona gore rahat edersin 🙏🥰
Kismett MelekAkgnr ilkindede hersey normaldi sali gunu muanem vardi bisey yoktu c.ertsi hastneye gidip acilmam oldugunu ogrendm ve dogumum oldu. Oglum kanala girmisti 3cm acilmam vardi. O yuzden cantani hazirla canim ne olacagi belli olmuyor. Dogum cok ani bir olay.
MelekAkgnr Ireem7 benım düşğk tehlıkesi ılk uc ayda vardı ama sonra geçmişti asagıda falan dememişti bu gittigimde soyledi yorma kendini sancın olursa korkma dedi canım ciddi anlamda zorluyor dunden beri ama
Ireem7 MelekAkgnr benimde dediğiniz gibi oldu ilk zamanlar sonra geçti sandık 20. Haftada tekrar aşağıda olduğunu öğrendim. Benimde belim ve göbek deliğimden aşağıya ağrım var adet zamanı diye mi yoksa aşağıda olunca mi acaba bende çok tedirginim sizi çok iyi anlıyorum 😔
MelekAkgnr masalsii aynısı canım benımde oyle oluyor ben birde aşırı temızlık yapıyorum cok yoruluyorum galıba . Korkuyorum simdide oyle diyince erken dogcak falan diye
MelekAkgnr Ireem7 erken dogum olmadıgı surece agrıları mecbur cekiyoruz da insallah oyle bir sey olmaz ben de kendimi tuhaf hissetmeye basladım daha cantası falanda hzır degil :)
masalsii MelekAkgnr bende tam temizlik takıntılı biriydim ama ilk 3 ay düşük tehlikesinden az iş yapınca sanırım biraz rahatladım simdide kendimi yormadan yavaş yavaş yapıyorum , ama 38 den sonra Eğilerek yer silmek iyiymiş diye duydum😂
Ireem7 MelekAkgnr inşallah zamanında sağlıkla alırsınız kucağınıza 🙂 benim daha çok erken 20. Haftam o yüzden endişe ediyorum