Sese2 Umayerdal benim hiç acımadı canım cok kısa sürdü. Sen hazırlanıp örtünü örtüyorsun üzerine o görmeden alttan iki parmağıyla bakıyor zaten.
Umayerdal Aslivns0 Sese2 yaa inşallah benimde kolay geçer o zaman normal alttan muayene gibi aşağı yukarı heralde bi kaç kere simer yaptırdım o zamn da bi katater koyuyolar en fazla o kadar acır sanırım🙄
Suna_01 Sese2 37+3 günlüğuz bizde 36 da gittigimizde 2 kilo 500 grm demisti eger tam gününde dogarsa 3 kilo dogar demisti haftayada çatı muayenemiz var arada da hafif kasilmalarimiz var 🙈
Sese2 Suna_01 kasılmalar bendede var sabahları akşamları regl olucam gibi ağrım oluyor doktoruma sordum bugün çok normal Rahim kendini doğuma hazırlıyor dedi
Sese2 Betulozsalihturk ist kartal vera hastanesinde yapıcam canım doktorum normale uygunsun önceliğimiz normali beklemek dedi nts sonuçlarım güzel çıkıyor bende şuan normal istiyorum sezeryanda bu hastalık ortamında hastaneye gidip gelmemek için dikiş vs yüzünden. Ama kendimi ikisine karşıda soğutmuyorum normalde olur sezeryanda
Suna_01 Sese2 hadi bakalım inşallah hayırlısı canım sağ salim alalim inşallah kucağımıza yawrularimizi
Sese2 Kızlar birde bugün çatı muayenesinde açıklığım yoktu doktor normal doğum için bol eğilip kalk, hurma ye, cinsel ilişkiye devam et ve mümkünse Perine masajı dedi. Size de fikir olsun
Suna_01 Sese2 bide zaten kullaniyosunuzdur ama elinizden geldikçe alaturka tuvalete oturmaya çalışın 🙈 onunda faydası olduğunu soyluyolar