AlpYus Kizlar bu durumu yasayan var mi iki gundur kaniyor kisa hemen kesiliyor ama korkutuyor sonucta
Nesliyy AlpYus bende tikaniklik var sinusler gebelikte tikanabiliyomus ondan dolayi zorladigimda kaniyo ama senin ki durduk yere mi acaba
CananAkdag AlpYus evet benim 29. Haftadan beri ara ara kanıyor kan basuncı yükseldiği için olabilir dedi doktor korkulacak bişey yok dedi benim birde durmuyor coraspin kullandığım için çok geç duruyor
Kerem-inannesi AlpYus gebelikte artan kan basıncından dolayı oluyor canim benim de surekli burun agrim var bu yuzden kanadı kanayacak diyorum ama kanama olmadi henüz. Basınçtan dolayı Damarlar gevşiyor diye takmiyorum canim
Nesliyy AlpYus allah allah bi deniz suyu almani tavsiye ederim iyi gelicek mi bilmiyorum ama ben kullaniyorum.
AlpYus CananAkdag ya bende coraspin kullaniyordum onlem amacli yani kullansamda kullanmasamda olur ben hadi kullanayim dedim ama kestim artik doktorumada yazdm cvp bekliyorum
CananAkdag AlpYus Deniz suyu falan alma canım senin burnun tıkalı değil ki ne saçma ya kılcal damarlar çatlıyor kan basıncından ondan kanıyor deniz suyu ne yapsın ona töbe töbe
AlpYus CananAkdag canim doktorumlada gorustum oda dedi normal diye sagolasin bizzat yasamis biri olarak rahatlattin beni sagolasın doktorumda olur dedi 🤲🏻🌈