Sifa0033 Kızlar merhaba 21 haftalık gebeyim nabzım 110 çıkıyor doktor olabilir dedi başka bi doktora gittim tahlil istedi tiroit Demir deposu b12 falan sizin nabız sayılarınız kaç acaba merak ettim sizce normal mi stresten olabilir mi
Snmdnz Sifa0033 benmde oyle canm bazen 130larda ciktigida oluyor🙈🙈🙈 genlede kahvaltidan ve yemekten sonra oluyor yada temizlik felan yaparken canm
5858g Sifa0033 demir eksikliğinden dolayı yüksek çıkıyo büyük ihtimalle de eksikliginiz vardır ondandır
[silindi] Sifa0033 benim de hep öyle kansızlığım var 110 120 nabzım hatta soluma yatınca deprem oluyo sanıyorum kalp atışım yattığım yeri sallıyo 😂
Sifa0033 Snmdnz dinlenirken falan da 110 çıkıyor benim ki canım ya stres heyecan yapınca 127 falan oluyor hatta çok kafaya takıyorum artık 3 gündür böyle kalp doktoruna gitsem mi diye düşünüyorum hatta ☺️
Sifa0033 5858g aile hekime de Demir depoma tiroitime bakmak istedi zaten bide kan değerim 11.45 miş sınır 12 dedi bakalım hayırlısı inşaallah kötü bişey çıkmaz
Snmdnz Sifa0033 😂😂 sorma canm ama ben test felanda yaptirdim herseyim normal cikti ondan sonra daha takmiyorum zaten dogumumada az kaldi☺☺
Snmdnz Sifa0033 kadin dogum doktoruma gitmistim canm kan degerlerine felan idrara demir eksikligine birde aclik tokluk sekerime bakmisti doktorum normal cikmisti canm
Sifa0033 [silindi] anladım canım benim kansızlıkla ilgili sorunum yok gibi ama folik asit 25 çıkmış hemşire çok fazla dedi Pazartesi doktora gidecem soracam acaba bu sebeple nabzım fazla mı atıyor düşünmeden edemiyorum 😀