Merhaba kızlar ben daha önce de konu başlıkları açmıştım 23+2 günlük hamileyim ama bebeğim bir ay geriden geliyordu. Geçen cuma kontrole gittiğimizde kalbi durmuştur dedik o psikolojiyle gittik ancak kızım bir haftada bir hafta kadar gelişim göstermiş, biz bir aydan fazla olmuştur geriliği diye düşünürken azcık da olsa 30 gram aldığını öğrenip ümitlendik ancak hala her an kalbi durabilir diyor doktorum. Çünkü olması gereken minimum gelişiminde çok altında kafası, karın çevresi ve bacakları. Ama ilk defa olurda 24. Haftayı görebilirse bebek canlı doğma şansı verebiliriz belki dedi. Haftalık takip ediyor bir aydır. Hareketini çok nadir bikaç günde bir hissediyor gibiyim onda bile emin olamıyorum. Yarın kontrolümde kalbinin durmuş olma ihtimali beni çok korkutuyor. Sanki sona gelmiş gibi hissediyorum. Bir yandan da acaba kızım savaşıyormudur gelişiyor mudur diye delicesine meraktayım. Burdaki form konularında benim gibi 16. Haftada başlayan gelişme geriliği olan anne görmedim. Hep gerilikler 24-25. Haftalarda başlamış. Benim gibi erken gebelik haftasında bu kadar geriden gelen bir eşdeğer bebek annesi ile karşılaşmadım:( Hiçmi çevrenizde böyle olan yakınınız ya da yaşadığınız deneyim yokmu. Sonucu iyi veya kötü yorumlarınıza ihtiyacım var. Nolur dua edin yarın en azından kızımın yaşadığının haberini alayım.