aytaj96 hamişlerrr ben 24 haftalık gebeyim doktorum hiç omega 3 yazmadi bana bu siralar virus yuzunden kontolede gidemiyorum siz kac haftalikken kullandiniz ? kullanmasak bebege zarari varmi ? bide hangi ilac kullandiniz hayddi forumaa
Unsalinn_Annesii aytaj96 bende uzun zamandır yemiyorum deniz ürünleri bazen ton balığı alıp yiyorum ne kadar yararı oluyor bilemiyorum banada yazmadı doktorum gidemedim bende kontrol için sen sor doktoruna bu durumu
5858g aytaj96 3. Aydan beri kullanıyorum ben 8.aya girdik şimdi hala devam edıyorum emzirincede kullanmayı düşünüyorum ilaç vitamin olarak ne kullanıyorsunuz şimdi
Hilalse aytaj96 ben 11. Haftada hastaneye kontrole gittiğimde folik asidi kesti omega 3 ve demir hapı başlattı 22. Haftada hastanede magnezyum sağlık ocağındada b12 eklediler 4ünüde içiyorum hergün
aytaj96 Kk39 ben hergun yiyorumda omega 3 yalniz balikda oluyor bende aram.yok deniz mehsulleriyle yiyemiyorum o yuzden bebege zarari olur deye rahatsizim
Deniz3115 aytaj96 doktorum bana da yazmamıştı daha sonra eşimin yeğeni de hamileydi o kullanıyordu ondan duymuştum doktora gittim de sordum devlet karşılamadığı için omega yı yazmadım dedi bazı doktorlar devlet karşılamadığı için yazmıyor ben kendim istedim o şekilde verdi
burcu0818 Ben 19 haftamdan beri kullanıyorum omega balıktan tiksindiğim için ceviz hiç yiyemeden midemi bulandırıyo
fatmakarabakla Benim doktorumun verdiği multivitamin mineral hapının içeriğinde omega 3 de var aile hekimim decavit vermişti onu sordum benim verdiğim omega 3 destekli onu kullanman daha yararlı olur demişti, ocean mummy kullanıyorum şuan
mysweetbaby aytaj96 normalde haftada iki gün balık yerseniz düzenli olarak kullanmanıza gerek yok, ama benim hem bulantılarımdan ötürü hem de balıkla çok aram olmadığından tüketmiyordum ve öyle yazdı doktorum.ancak hergün içmiyorum 2-3 günde bir yeterliymiş.Doktora siz kendiniz sorun isterseniz
Wonderanne aytaj96 ben kullanıyordum 20.haftadan beri şu an 24+4uz ishal yaptı bıraktım gerçi ishal hala kesilmiyor doktora gidicem