Meslina06 Kızlar 30 haftalığım iki gündür karnım semsert kasılma VS bişey yok ama semsert resmen karnım başına gelen var mı kötü Bi durum mu?
Evita Meslina06 benim 25. Haftadan beri sertleşiyor. Çok ayakta kalırsam çok yürürsem yorulursam fln… sadece dinlenince düzeliyor. Dr umda dinlen vücut sana alarm veriyor dedi.
s_koc Meslina06 bebek bir yere toplanırsa oluyor öyle olunca pıt pıt vurup iletişime geçerseniz konum değiştirir :)
5858g Evita sertleşiyor derken nasıl oluyo 2.hamileliğim ama sanki ilk gibi bebek hareketi mi değilmi anlamıyorum bazen benimde karnım normale göre daha sert oluyo
Evita 5858g baya sanki kaslıymışım yıllardır spor yapanlar gibi baklavalarım varmış gibi her yeri taşlaşmış semsert oluyor. Ama bebek hareketini hissedebiliyorum. Düzelmesi için soluma yatıp dinlenmem gerekiyor :(
Rabia-gedik Arkadaşımın karnını sert görmüş doktorumuz kabın dar bebeğin gelişimi ilerde Erken doğum riskin var demiş böyle 10 dakikaya bi sertleşme olursa haberim olsun demiş
Meslina06 Rabia-gedik iki gündür özellikle bugün semsert karnımhiç düzelmedi sadece yatınca düzeliyor gibi ama ayaktayken ful sert
Kedili_Anne Geceleri sertleşiyor benim de. Bir yerde toplandığı için oluyor. Ama çok büyük bir sorun olarak düşünmedim. Umarım da değildir.
Rabia-gedik Bende sabah hamile değil gibi oluyorum karnım yumuşacık oluyor ama akşam olunca sertleşiyor rahatsız ediyor
Elifffnaz Rabia-gedik benim de aksine genelde sabahları sertleşiyor. Her sabah farklı bir yer sertleşiyor sanki bebek kendini kasıyor birkaç dakikadan sonra normale dönüyor
Elifffnaz Rabia-gedik ediyorum. Ya sağ taraf ya da sol taraf yatıyorum ama gece bazen uyanınca sırt üstü oluyorum hemen kendimi düzeltiyorum tabi