MzyynSrctn Mk1234 benimde var bi süredir özellikle geceleri çoğalıyor. Sanki kulağımın içinde rüzgar esiyor 🤦♀️
Enre Mk1234 geçmiş olsun benim ablamda da var sürekli o uğultu ses bastırınca geçiyor doktora gitti özele şah damarında genişleme çıktı kan akışının sesi dedi doktor ve tedavi olması gerekiyordu. Malesef virüsten dolayı kaldı inşallah sizin öyle degildir
Snmdnz Mk1234 herkeste oluyor bu canm bendede 33 haftadir hic eksilmeden devam ediyor heleki geceleri😞😞😞
Aysema MzyynSrctn Ne güzel tanimlamissiniz. Kapi pencere acik da cereyanda kalmis hissiyati var kulaklarimda.😂😂
Bebektas1 Arkadaşlar, ben kaç gündür yaşıyodum kulağımda çok ağrı oluyodu. Soğan suyu damlatın %100 etki. Soğanı rendeleyin suyunu kulağınıza 2-3 damla damlatın
Bebektas1 Bende bi öneriyle denedim, hemen etki etti günlerdir olan ağrım içmediğim şey kalmadı parol falan da içtim geçmedi soğan suyuyla hemen kesti
Mk1234 Bebektas1 ağrı olmadan damlatırsan kulak zarına zarar verir dediler zaten uğultuyu geçirmezmiş soğan suyu
Emsl_kn Bende uğultu değil de sanki uçaktayken basınç olur ya ondan var. Geçmiyor haftalardır kafayı yiyeceğim resmen. Devamlı basınçlı 😔
Mk1234 Emsl_kn bendede hani tansiyon düşünce balta bişey öter göz kararırya öyle zil gibi bişey ötüyo 2 ay oldu kafayı yedirdi bana 😔
Sydanr Enre bu başlık üzerinden baya vakit geçmiş ama şimdi bu yazdığınızı görünce korktum ben de de aynı şikayet var, ablanız nasıl oldu
Mk1234 Snmdnz hamilelikten olduğunu bilsem rahatlicam ama kbb ye gittiğimde beyinle alakalı olabilir dedi beynimde tümör olduğunu falan düşünüyorum 😔
Aysen2709 Mk1234 bendede daha önceden oldu canım artık dayanamayıp doktora gittim enfeksiyon oluşmuş antibiyotik kullandım ama gebe olduğum için de korkarak 3 tane felan ıçtim onun bile faydası oldu geçti çok şükür 🙏bende denedim her denileni ama geçmedi herseyi denedigim için brlkide enfeksiyon oldu bence doktora git
Snmdnz Mk1234 dahada oncede varmiydi peki canm bu sende ozaman burdaki tum hamilelerde tumor mu var Allah korusun
Mk1234 Snmdnz hayır yoktu 😔 tansiyonum yükseldi hamileliğim 5. Haftasında ondan sonra kulapımda uğultu başladı o gün bugündür bir saniye kesilmedi ses