Gul-08 Mucizelerim2020 aslında ben almıştım kullanırım diye ama vazelin petrol türeviymiş diye okuyunca vazgeçtim, bio oil almıştım onda da çok kimyasal varmış diye ondan da vazgeçtim, doğal zeytin yağı, kakao yağı, bebe yağı bunları sürüyorum.
Elifcek Mucizelerim2020 benimkilerde ikiz 29 haftalığız . Hep zeytin yağ ve vazelin kullandım ama 23. Haftada çatlamaya başladım 😕
semaramazann Mucizelerim2020 12 haftayı doldurdugumdan berı bebek yağı ve vazelin kullanıorum canım suan 28+1 olduk allah sukur daha hıc bır yerımde catlagım yoktç ınsallahda boyle devam ederım. petrol oldgunu bende ınternette okudum doktoruma sordgumda kullan skntı olmaz dedgı ıcın gvendım kullanıorum.
Mucizelerim2020 Gul-08 kacinci haftandasin canim , benimki ikiz o yüzden cok onemli ne kadar aza indirirsem catlagi okadar iyi 🥰
turunculuanne Gul-08 bebek yağı da petrol türevidir. malesef ismi bebek yağı olduğu için çok masum bir şeymiş gibi gelir hepimize ama ben allah nasip ederse doğduğunda bebeğime bile kullanmayı düşünmüyorum asla. İçeriği bir nebze temiz şeyler araştırmak lazım😊
Gul-08 Mucizelerim2020 29. haftadayım, benim ikinci gebeliğim ilkinde mustela nın kremini kullanmıştım yine de çatlaklarım oldu ama düzenli kullanmamıştım, şuan yeni çatlağım yok ama bekliyorum😊
Yakamoz__gul Mucizelerim2020 ben frei öl çatlak yavi, babe çatlak kremi (kardeşim kullandi 0 çatlak), duştan sonrada bebe yağı kullaniyorum. Frei öl un de methini çok duydum herkes çok memnun. Cildim çatlamaya çok müsait. Kilo alıp vermekten oluşmuş catlaklarim var ne zaman olduğunu bilmediğim. 16. Haftadayiz şimdilik iyi gidiyoruz bakalım. Tavsiye ederim bunlari. Senin de ihtimal yüksek
Gul-08 turunculuanne doğrudur ona da güvendiğimden değil de işte adı masum geliyor diye, ben de bebeğime kullanmayı düşünmüyorum, oğluma da hiç kullanmadım.Ne kullanacağımızı şaşırdık onu da sürmeyeyim diyorum sonra da sanki kullandığın şampuan çok mu masum diyerek kullanmaya devam ediyorum😂
turunculuanne Mucizelerim2020 ben daha 3.ayımı yeni doldurdum canım henüz karnım bile hiç çıkmadı. Ama çatlak problemi yaşarsam içeriği temiz şeyler araştıracağım, sadece bebek yağı kullanmayacağımdan eminim çok negatifim ona karşı😬
turunculuanne Mucizelerim2020 Hindistan cevizi yapı düşünüyorum ama yeterli gelip gelmeyeceğinden çok emin değilim. Deneyip görmek lazım.
Aaslii İkizlerim var ne sürerseniz sürün çatlak oluyor hindistan cevizi yağı kullandım hamileliğin en başından beri altlar çatladı sadece üst kısımlarda çok yok çatlağın hiç yok diyebilirim hatta
Mucizelerim2020 turunculuanne illaki bir çözümü olmali ya cok ilginc kuzum , birileri bunun formülünü bulmasi lazimdi 😌
Yakamoz__gul turunculuanne ben hindistan cevizi yağı aldım duştan sonra tüm vücudumu nemlendirmek için. Sabah duş alıp sürüyordum. Akşama iğrenç bı kokusu oluyordu kiyafetlerime bile siniyordu. Eşim bile dedi sende pis bişey kokuyor diye 🤦🏼♀️ büsbütün duruyor kavanoz yazık oldu