Gedonas17 Merhaba kızlar son adet tarihi 24 şubat 1 hafta sonra pembe lekenme geldi 4 gün boyunca. Bir daha da olmadım 1 hafta sonra trst yaptım pozitif ama şöyleki bugün ilk kontrol belki keseyi görürz hatta ben belki kalp atışıno bile duyarız diyordum gözükmedi. Sadece doktor bişey göremiyorum ama galiba şurda oluşmak üzere dedi. Kan verdm 830 çıktı. 4 haftalıkmış geç döllenme olan var mı benim gibi. Haftaya gel görürz keseyi dedi folik asit verdi ben şimdi happy momda nasıl yapcam 😄
Fulyaa29 Gedonas17 beninde kesem bi hafta geriden geliyo 7 haftalığım ama kese 6 haftalık . Sen yinede son adet tarihine gore hesapla ben oýle yaptım
Elmas234 Benimde geç döllenme 19 Ağustos ama doktorum 30 Ağustos diye ayarladı yeterki sağlıklı hayırlı evletlar olsunlar allahım sağlıkla kucağımıza almayı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallahh 🤲🤲
Oozzee Çok erken gitmişsin, beni doktorum 2 hamileliğimde de 6. haftadan önce çağırmadı, “büyüsün, kalp atışı vs oluşsun öyle bakalım” dedi. 2 hafta sonra çok rahat hem kalp atışı görürsün hem bebişi. Hayırlı olsun bebeğin bu arada.
Gedonas17 Oozzee ben tahmini olarak gittm bata göre 24 şubat 6 haftalık 6+3 tü o yüzden gittim ama geç döllenmeymiş meğersem