Dlndmr Msltms beyaz akıntı eğer gebelik oluşuyorsa dışarıya salınır bir tabaka oluşturur ki enfeksiyondan içeriyi koruyabilsin diye
Msltms Cns_33 @Cupkek clifeballibitkiselmacun diye instagramdan bakın canım😊 Pkoya iyi geldiğini söylüyorlar hamile kalanda çok bende bu ay kullandım
Emo1509 Msltms beklemekteyim hala kuzum 32. Gunum bugün 😀 sen naptın akintin devam ediyormu ne durumdasin
Msltms Gizemnaz_ Geçen aya göre adet günüm yarın canım bi bakayım ne olacak falan öyle ona göre yapmayı düşünüyorum eğer varsa bile geç yapsam da yine öğreneceğim :)) yoksa da geçte olsa en azından kesin derim . 😌
Gizemnaz_ Msltms ben dun yaptim cnm ama negatifti ve erken gebelik testide degildi cikmamasi normal varsada daha 7 gun var yani
Msltms Emo1509 adet görmedin dimi? Test yaptın mı canımm🤗 benimde yarın geçen aya göre tahmini regl günü akıntım biraz hafifledi ara ara canım bugün sadece bi defa geldi işte ama çok yorulunca anlıyorum ki kasık ağrım oluyo ☺️🙏🏻
Msltms Emo1509 adet görmedin dimi? Test yaptın mı canımm🤗 benimde yarın geçen aya göre tahmini regl günü akıntım biraz hafifledi ara ara canım bugün sadece bi defa geldi işte ama çok yorulunca anlıyorum ki kasık ağrım oluyo ☺️🙏🏻
Emo1509 Msltms yok canım test yapmadım geçen ayı baz alırsak ben 46.günde olmustum 😀 yorulunca benimde oluyor onu farkettim ama bilmiyorum inşallah bebektendir ya sen ne zaman yaparsın test
Msltms Emo1509 bilmiyom canım valla bakıcam ya biraz daha zaman geçsin diyorum normalde adetimiz düzensiz zaten eğer olursa geçte yapsak zaten çıkar 😊
Msltms Emo1509 bilmiyom canım valla bakıcam ya biraz daha zaman geçsin diyorum normalde adetimiz düzensiz zaten eğer olursa geçte yapsak zaten çıkar 😊
Emo1509 Msltms Evet bende bi böyle düşünüyorum bazen sabırsızlanıyorum 😀 inşallah vardır ya inşallah 🤲 meryem suresi ne devam ediyor musun?
Msltms Emo1509 ayy inşallah kuzumm yaa🥺🙏🏻 Evet devam ediyorum canımm okuyamadığım günler oldu bir iki gün onları da dinleyerek telafi ediyorum😊 27.günüm işte senin