Biraz uzun olucak simdiden hakkınızı helal edin tup bebekle hamile kaldim. Son adet tarihim 17 ocak transfer tarihim 10 şubat 12 gun sonra kan verdim ilk beta hcg 160 cikti 2 gun sonrasi 480 2 gun sonrasi 1280 hersey guzel gidiyordu keseyi gördüm 2 martda buraya kadar nirmal gitti hersey sonrasinda benim agrilarim oldu lekelenmem geldi aradim gel dedi bu arada tedavim ankara gazi üniversitesinde baska bir doktor bakti o gun kendi doktorum yoktu dedi ki kalp atisi yok kürtaj bebek olmus dedi hicbisey yiyip icme yukari kadin doguma cik dedi sonrasinda yukari cikti cok kötü olduk esimle baska bir doktor bakti dedi suanlik kurtaj demeyelim en son betana ne zaman bakildi dedi bende 26 şubat dedim sonra kendi doktorumu görebildim doktorum arkadasimin baktığında kurtaj demis hakli ama biz bekleyelim yarin gel kan ver dedi gittim ertesi gün 7415 cikti bu sefer muayene baska doktorlar asistanlar toplandi cogul gebelik gibi dediler sonrasinda tekrar beni 2 gun sonrasina cagirdilar tekrar beta 10415 cikti dediler üçüz goruyorum benim doktorum ikiz dedi sonrasinda sonra idrar yaparken kan geldi yine gittim ikizlerden birini kaybediyoruz dedi beta 6216 cikti dustu beta ama müdahale etmediler hale ver ben her gittgimde 5-6 haftalik deyup duruyorlar doktorum kalp atisini duydu diğerinin dedi ama ikizi gidiyo kalp atisi yok dedi.bu pazartesi gittim baska doktor bakti doktorumun asistani transferimde flnda bu doktor vardi kalp atisini cok az duyduk ama az geldi ulturoson kagidina yazilmiyor dedi doktoruma soyledi ikizi eriyormus icerde sanirim doktorumda eger boyle giderae 2 hafta sans verelim boyle kalp atisi zayif olursa aliriz kurtaj demis 11 haftalik olmasi gerekirken 6 haftalik gözüküyor crl 2.7 cok küçük diyor bu durumu yasiyan var mi pazartesi günü etlik riskli gebelige gidiyim diyorum sizce ne yapmayalım ???