Gizmi Kızlar dün kontrolüm vardi 15 haftalığız doktor erkeğe benziyor ama testisleri göremedim gelişme aşamasında olabilir dedi haftaya net söylerim dedi ben en başından beri kız hissediyorm rüyalarıma kadar böyle olup değişen var mi
Bahadrprvn Gizmi bende 17+2 Yok canım dün doktora gittim.banada erkeğe benziyor dedi 2 hfta sonra detaylı ultrasyona gel dedi.
Pelo_00 Gizmi Banada ilk başlarda erkeğe benziyor demişti doktorum ama kesin değil demişti bir kaç hafta yavrum cinsiyetini göstermedi. 20 hafta olması lazım yanlış hatırlamıyorsam kızınız olacak kesin dedi. Detaylı ultrasonda da kesin kız denildi. Değişebilir.
Yeniannee1 Gizmi bende en basından beri kız hissettim Ve kız istiyordum ama erkek erkek diyince de sok yaşadım detaylı ultrason kadar hala daha inanmıyordum ama artık Ümidim kalmadı 😬
Hatcefatma Bana da erkek gibi Ama kordon da olabilir dediler kaç tane doktor gittm ve 7 aylık olduk hala erkek 🥰🥰🥰😅
Eslem13esila [silindi] bende en başından beri erkek hissettim ama her defasında dr kız dedi 😄 bende 28+2 günlük hamileyim
Busra221 Ayrıntılıdan sonra değişir mi acaba cinsiyet ?? Benımde 16 haftalık erkek dedi pipi resmi verdi elime . 21 de ayrıntılıda kız cıktı