Sumeyye_m Iyi gunler kızlar Ben uygulamayi daha yeni kullanmaya başladım. Konuşmalarınıza ve samimiyetinize dayanak birşey sormak istiyorum ben gecen ay mart 4 nde asilama yaptım çok şükür bu ay hamile oldugumu öğrendim. Eşimle memlekete geldik bu arada burda bi doktora gözüktüm doktor 5 haftalik kese oldugunu fakat bebegi goremedigini soyledi 10 gun sonra tekrar gelmem gerektigini soyledi kendi doktoruma ultrason görüntüsünü atinca gayet iyi durumda bi kesem oldugunu bebeğinin daha küçük olduğu için tam olarak gozukmicegini soyledi .icim rahatladi ama gozukmemesi normal mi emin olamadım söze sormak istedim bide .. simdiden teşekkürler
Asilaymomm Sumeyye_m normal canım hıc canını skma ben 5. Hafta da sadce keseyi gormstm. 7.hafta da bebegı ve kalp atısını duydum cok sukur. Daha erken 😘
Fatmafth Sumeyye_m normal benimde görünmemişti hemen kese görünüyordu fakat bebeği görememişti doktorum. bi süre bekledikten sonra göründü o bebeğin çok küçük olduğuyla alakalı biraz bekleyin sizde görürsünüz korkulacak bi durum yok😉
Sumeyye_m Gunes55 cok tesekkur ederimm icim rahatladı Fatmafth inşalla çok tesekkur ederim Asilaymomm insallah bende 10 gun sonra tekrar dedi doktor ama virus sebebi ile doktora gidebilicegimi düşünmüyorum zeyzey95 tesekkur ederimm Tugce-75 saolun tesekkurler
Gunes55 Sumeyye_m bence normal 5 haftada kese gorduk biz bostu 6 hafta da bebisimizin kalp atislarini dinledim. Hic endiselenip kendini skntya sokma