Yasmnguull 2 gündür çok şiddetli boğaz yanması ve ağrısı var yutkunurken 😢 biri bir çare söylesinn hamile olmasam güvendiğim çok iyi ilaçlar var çekmezdim asla, ama yine de 2 parol içtim 😭😭😭😭😭😭😭çünkü dayanamıyorum artık
Ms2107 Yasmnguull canım korkutmak istemem ama bu virüs belirtisi yani bence ateşini felanda ölç yüksekse direk en yakın sağlık kuruluşuna git
Ahmetin_annesi Yasmnguull ateşin olmamasi biseyin olmadığı anlamina gelmez ama dikkatli ol ve solunum sıkıntısı yasarsan mutlaka bi sağlık kuruluşuna basvur ihmale gelmez
sukranaslier Yasmnguull son zamanlardan bende öyleyim gece yatarken başucuna sağanı 4 böl koy içine karanfilde koyabilirsin birde 2-3 diş sarımsak ye antibiyotik niyetine ben öyle yapıyorum
Kbr_71 Yasmnguull bal zencefil limon yap az az koy yut fardası oluyor birde tereyağı pekmezde yumusatıyor ikisini eritip çok sıcak ye
CananAkdag Yasmnguull Canım korkma her boğaz ağrısı virüs değil onunla beraber başka semptomlar olması lazım üşütmüşsündür hemen taze zencefil limon kaynat 10 dk cezvede sonra bardağa al biraz daha limon sık içine bir kaşık bal atıyorsun 1 haftada geçirdi benşm boğaz agrımı birde çok fena yanıyordu oda geçti yakıyor ya çok iyi geliyor hemen başla ama
Yasmnguull CananAkdag korkum yok canım buradakiler sanki psikolojimizi bilmiyormus gibi direk virüs diyorlar ama evdende çıkmıyorum üşüttüğümü biliyorum arka arkaya çok yağmur yagdı burada etkilendim sanırım evi havalandırırken falan teşekkür ederim deneyecegim ♥️
perihankrkya Yasmnguull ahh cnm ben 1 haftadır cekiyorum birde balgam var bende çok zorlaniyorum bal yiyorum süt içiyorum ama geçmiyor
Aybukebakla Ilık ballı süt ama sıcak olmayacak balıda çok olacak ki yapışsın boğazına ne içersen iç ılık iç sıcak tahriş ediyor bide olabildiğince öksürme konuşmakdsnda kaçın bol bol su iç sıvı mikrobu arındırıyor limonda tavsiye edilmiyor asitli olduğu için tahriş ediyor ben çok sık boğaz sorunu çekerim dediklerimi yap ve bana güven 😉
Kdzeregli Yasmnguull günde 1 tane pastil kullandım aynı zamanda elmalı ballı ıhlamur kaynatıp içtim 2 günde düzeldim