Zynbgvn Kızlar 11+4 üm ama o kadar bittim ve tükendim ki ne yapacağımı şaşırdım. Ne zaman bitiyor bu haller 😕
damlanne Zynbgvn 3. ayda başladı 4.ayda bitti şükür darısı sana bana çunuk kraker ve yoğurt iyi geliyordu 💁🏻♀️😅 şuan 30. haftamızdayız 💕
Gzmsydr Zynbgvn 4 ayda bitti derken bu sabah kustum ama benim sadece sabah bulantım olur gün içinde bulantım yok
Nesliyy Zynbgvn amin cumlemize valla ilk 5 ay zaten serumla yaşadık. Ilac falan kar etmedi. Cok zordu yine ufak ufak devam ediyor😣😣😔😔 hamileligimin en yorucu seyiydi allah beterinden korusun
Zynbgvn Babies16 prilam kullandım şimdi zofer kullanıyorum canım içiyorum ama yine de tam kesmiyor maalesef
denizsn Zynbgvn 16.haftada bitti benim ama bazen ara ara olmuyor değil.Bulantı bitince yanma başlıyor yani mide sorunu bitmiyor hamileliğin cilveleri diyelim 😂
Scarlet Zynbgvn 35+6 bugün. Hala devam. Ben de bekledim 16 da geçer 20 de geçer 6. Ayda geçer diye ama geçmedi.insallah seninki geçer çok yoran bı durum Allah yardımcin olsun
Zynbgvn Scarlet rabbim seninde yardımcın olsun cok ama cok zor bir durum gerçekten insan kendini bitmiş tükenmiş hissediyor