Blge28 Merhaba kızlar ben bu bebek kıyafetleri geldiğinde alışveriş yapmıştım 2 nisan da hala gelmedi ürünler ulaşamıyorum da müşteri hizmetlerine. Online alışveriş yapan oldu mu hiç A101 den.
Oooykuuu Blge28 ben yapıyorum canım genelde geç geliyor ki şu anda kargolarda yogunluktan bu durumlardan geç getiriyor benim başka bir yerden mart ayında verdiğim sipariş hala gelmedi normaldir gelir
Mombaby01 Blge28 merhaba ben de aynı tarihte alışveriş yaptım bu cuma kargoya vereceğiz demişler umarım verirler içimde şüphe var😒
Blge28 Mombaby01 mesaj mı attılar bana mesaj bile gelmedi ya param çöpe gitti gibi hissediyorum kaldı öylece sanki bir daha yapmıcam 🤷♀️
Lsbebisim Blge28 Yok yok kuzum paran cope gitmedi rahat ol 30 dakıkanın sonunda musteri temsilcisiine bağlanmıstım. O kadar yoğun sipariş varmıs ki ondan yani. Seninki de eksiksiz gelcek ama gec gelcek
Mombaby01 Blge28 ben mail attım ondan galib mesaj geldi yoğunluktan dolayı cuma verecez demişler inşallah doğrudur
Lsbebisim Mombaby01 0850 ile başlayan santral numarasından. Kesinlikle gonderiyolar hem de bayagı guzel kolileyip ama suan yoğunluk var maalesef sadece gec gelecek.
Blge28 Lsbebisim canım bugün mesaj geldi mng kargodan şubemizden teslim alabilirsiniz diye. Bende A101 i aradım eve teslim etmeleri gerekiyor biz sizi bilgilendirecez dedi. Senin eve mi geldi kargon
Lsbebisim Blge28 Eve geldi canım tabiki kabul etme sakın. Eve gondermek zorundalar kii bunun aslında kargoyla alakası var. Bu virüste siz gidip almayın sakın
ald1017 Blge28 Bende 2 nisanda alışveriş yapmıştım mesaj geldi cuma günü yani bugün gün içinde kargoya verilecektir diye.
Blge28 Lsbebisim ya canım mail attım şikayet ettim vesaire bana diyor ki 20 liraya getiririm kargonuzu diyor. Kabul etmedim sanırım getirmeyecekler geri gönderecekler bilmiyorum A101 i de aradım beklicem bakalım iyiki bir şey aldım yani uğraştığım şeye bak
[silindi] Blge28 canım biz fırın almıştık bir hafta falan sürekli sipariş hazırlanıyo göründü tam iptal ettirdik siparişi ertesi gün kargo geldi. Sistem düzenlemesinde sıkıntı var onların ve geç geliyo siparişler
Lsbebisim Blge28 Saka gibi yaa 20 tlye getiririm ne numarayı alıp tüketici hak. Başvursan mahvederler onları