Kizlaaaaaarrrrrr durum bildiriyorum BEN ANNEE OLDUUUUUMMMMM 🥳 Birçoğunuzla tanıştık dost olduk, çekiştik, oooo ne kavgalar ettik ama hepimizin ortak noktasi birbirimizin bebekleri için hep dua ettik bu konuda aşırı duygusalım postlarını linçlediklerim yorumlarına saldırdıklarim dahil hepinizi aşırı sevdim bunu bilin 😍 5 Nisan Paza akşam saat 5 civari 10 dakikada bir sancılarim gelmeye basladi. Kalktım yemek yaptim camasirlari astım temizlik yaptim saat oldu 8 siddetlenen sancilar devam gittik hastaneye açılma 1 cm sancilar yetersiz eve dön dediler sabaha kadar bekledik sabah 6 da artik cok siddetleniyordu tekrar gittik açılma 1 cm sancilar yetersiz tekrar dön dediler. Yine eve döndük saat oldu 11 bi anda kan gelmeye basladi meğer o nişanmış ama ben kanama oluyor zannettim tekrar gittik hastaneye 24 saat içinde 3. Kez gidişimizdi açılma 2 cm olmus ama sancilar siddetli doğruuuu dogumhaneye yatıs. Öncesinde Usg cekildi bebek engelli dogacak 39 haftalik ama gelişimi 35 hafta dedi iyi tamam dedim bende takmadim onlari acikcasi. Saat 14.00 de dogumhaneye girmiş oldum. Virüsten dolayi hastanenin icine kimse giremiyor sadece anons yapiliyot asagiya. Sanci odasina alindim aciklik 3 cm ama sancilar siddetli daha cok açılma lazim benim gözüm korktu sezaryen istedim kabul edilmedi. Aksam 6 civari bana suni sanci verdiler ne olduysa ondan sonra oldu. Nst cihazini söküp fırlattim koridora koşup kendimi yere attim bi ara camdan atıcam kendimi diyede bağırmışım. Sebebini birazdan anlicaksıniz 🙈 Yalvariyorum sezaryen diye ama açılma olmus 6 cm almiyorlar. Bi anda soyunmaya basladim cunku vajinam yumurta gibi olup şişti bagiriyorum dogum basladi diye ama ebeler inanmiyor cunku az once bakip 6 cm acilma dediler doguma daha en az 3 saat var. Ben duramiyorum ıkınıyorum bu sirada uzerimde gecelik var yatak hep kan pıhtı su ve kaka oldu. Çünkü lavman yaptirmamistim o sirada tepiniyordum sancidan ve odaya kimseyi almiyordum 😂 Sonra elimi vajinama bi götürdüm ki bebegin kafasi bagirdim koşun kafasi burda diye ebeler kostu geldi tabi hareket edemiyoruz hemen yatagin ucuna çatal ayaklarini koydular bana da ıkinma sakin bebek düşecek diyorlar ben bi ara hoşt seni dinlemem artik demisim tabii sonradsn gülduk bunlara 😂😂 ayaklarimi bi zorla çatal ayagina cikardim cikarirken tabi ikininca hooopp ebenin eline düştü hemen kucagima verdiler sarıldık resmen oğlumla ebe biseyler soruyor ama gözüm görmüyor ki onu oglumun kordonunu ben kestim besmele Salavat eşliginde. Sıkı sıkı sarıldık uzun yoldan gelmişti özleşmiştik 🥺 Neden bi anda doğurdum ?? O kendimi yere attiran sancilar meger bebek o sirada artik aşağı indigi içinmiş. Bebek tam kafasinin üstüyle geldigi icin kasilmalarla birlikte asagi itmis kendini vajinamda cok uygunmus doguma 6 cm de dogdu, yırtılmam olmadi sadece 2 dikişim var o da zamansız ikındığim icin. Dogum ani acayip kolaydi ama onun öncesindeki sancilar beni delirtti ve cok yalniz birakildigim icin psikolojik olarak cok yiprandim ve aşırı derecede kustum onun sebebi de karnım bir anda indi yavas yavas gitmesi gerekiyormus birden gidince organlar yerine yerlesirken kusma yapiyor. 6 Nisan 2020 Pazartesi akşam 20.35 te kucagimdaydi oglum
3150 gr doğdu. Şuan evimizdeyiz ve çok iyiyiz. Ben psikolojik olarak toparlanmaya çalışıyorum sadece. Bu arada bebek isteyen dogum bekleyen heeerrkeseee cok dua ettim dogumhanede insallah kabul olur hepinizi öpüyorum heeeee bu arada kızlaaaaaaarrr resmeeeenn Happy Kidsliyiz he😂🥳❤