merveyakar Kızlar 1 aylık hamileyim oruç tutmalımıyım tutmamalımıyım hiç bilmiyorm sizce ne yapmalıyım bi zararı olurmu orucun bebeğe??😐
mmylmz merveyakar 1 ay cok erken daha canım ılk 3 ay kanından besleniyor bebek rıske atma caiz degıl zaten. en az 3 litre su içmen gerek beslenmene dıkkat etmen gerek. kabız olmaman gerek. yınede bunun kararını verecek olan bız değiliz evlat senin hayat senın. bır bılene danış
Aygul01 merveyakar doktorlar pek tavsiye etmiyor tansiyon problemi cok olduğu icin gebelikte. Ama bu soruyu doktoruna sorman daha mantıklı.
Ekincik merveyakar bebeğin için çok çok zararlı olduğunu düşünüyorum. Ki senden beslenen bir canlı var içinde🤷♀️😞
Deletedmom262 merveyakar ilk uc ay tutulmaz diye biliyorum ben.. hem hamilesin niye tutuyorsun. Dogumdan sonra telafi edersin. Bebegin önemli!!
merveyakar mmylmz haklısın canım ama bilemiyorum çevremdekilerden kimi tut diyor kimi tutma tutmak istiyorm aslında ama korkuyorumda bişey olur diye 😐 en iyisi sonradan kaza yapıp tutmak galiba..
Minnaksever 3 çocuğunda da full tutmuş tanıdığım var ama ben yapamam mesela doğru da bulmuyorum ama tabi Allah illa ki kolaylığını verir bebek de şu an senden tam beslenmiyor senin vereceğin bi karar