Susamms Merhaba, 2 gün önce evde test yaparak çift çizgiyi gördüm sonra dr a gittim ultrasonla karından baktı gözüken biley yok dedi kan verdim hcg 356,37 çıktı 10 gün sonra kontrolüm var .ultrasonda gözükmemesi normalmi?
Busracetin Susamms bu degerde gözukmez canim , betanin en az 2000 olmasi lazim ki kese gozuksun , hayirlisi olsun şimdi sabirla bekleme vakti 🐣
Tstnptt Susamms 4000 küsürdü cnm bnm yine de çok net görememişti çok normal inşallah 10 sonra güzel haberler alırsın dikkat et kendine bu 10 gün
Sevvde Susamms Çok normal canım benim betam 258.9 ile öğrenmiştim 5 haftalık demisti dr ama keseyi gorememistik bugün 6+3um Dr dan geldim kese göründü .bebek yok henüz dedi 10ngun sonra gel dedi normal mis ama endişeleniyorum.
Med Susamms gayet normal daha nokta kadar. Biraz sabır ve duayla ilerleyen zamanlarda bebisini görürsün inşallah
Susamms İnşallah bebişinide görürsün en yakın zamanda 🙏🏻 bende sabırsızlanıyorum nasıl geçicek zaman bilemiyorum, ara ara kasıklarım ağrıyor göğüslerde hassasiyet cok fazla
Mrvaka Merhaba, pazartesi günü kan testi yaptırdım betahcg 1139 çıktı, adetim 3 gün geçtikten sonra bu değer çıktı, sizce nasıl arkadaşlar ?
Wonderanne Susamms evet daha çok küçük bende 6da öğrendim öğrenir öğrenmez gittim keseyi de gördük kalp atışıni da duyduk ama kalp atışı bazen 7 8de duyulabilir haberin olsun
Susamms Wonderanne doktor uştrasonda görmeyince alttan bakmak istemedi bi kana bakalım dedi, hastanede beklememizi istemediği için telde görüştük pozitif 10 gün sonra gel dedi. İnşallah herşey yolunda gider🙏🏻