05.04.2020 sabah saat 7 de suyum geldi 38.haftayı doldurmustuk. Sızıyordu suyum sürekli korktum duş aldım hemen eşimi uyandırdım hastaneye gittik keşke gitmeseydik akşamj bekleseydim güle oynaya gitmiştim biraz hayal kırıklığı yaşamadım değil ank şehir hastanesi bu virüs yüzünden tam bir fiyasko olmuş ne ilgi ne alaka. Herneyse hemen yatis verdiler bana odaya çıkardılar yanıma kimseyi almıyorlar 1 dk bile ne eşimi ne de ailemden birini hiç kimseyi almadılar yanıma. Başladılar suni sancıyı dayamaya 1 cm aciklik var su gidiyor ama açılma yok tam tamına 25 buçuk saat suni yedim hastaneyi biraz inleymiş olabilirim ama 06.04.2020 saat 9.15 bebeğimi dogurdum çok şükür 3kilo oldu evladımı doğurduktan sonra herşey bitti sanmistim başladılar deli gibi dikmeye allahım yemin ederim doğum daha kolaydı. 10 cm acilmama rağmen dünyanın dikişini attılar. Neyse gelelim ilgiye emzirmeyi bile kendim yaptım çok kötü yara oldu göğüslerim şuan onun ağrısını çekiyorum nasıl geçecek bilmiyorum hastaneden çıkarmıyorlar stresten sürüm bile gelmedi bende imzalı bi şekilde çıktım daha da o hastaneye adım atmam bi insana 11 damar yolu açılır mi bantlar öyle kötü ki en ufak kimildamada açıldı açıldıkça damar yolu çıktı delmedik yerimi birakmadilar. Bugün çok şükür iyiyim. Oğlum da bugün daha iyiydi artık doymaya başladı keyfimiz yavaş yavaş yerine geliyor aslında daha çok uzun da bu kadarı kafi pskolojiniz bozulmasın. Orda doguracaklar şuan bence orda dogurmayin 😑