Ummugulsum_44 Kızlar buğazım felaket yanıyor midemin ekşimesi geliyor buğazıma kadar sanki asit patladı çok kötü uykudan uyanıyorum resmen yatamıyorum soda yok süt yok şurubumu unuttum annemlere geldim kalmaya ne geçirir başka yardım edin
Fatmafth Ummugulsum_44 yatar pozisyonda değil daha çok oturman gerekiyor. Yatınca daha çok bogaza kadar yanma oluyor.
HanifeOkutan Ummugulsum_44 karbonat varsa yarım çay bardağına bir çay kaşığı koyup karıştırıp için soda ve elma yokken kurtarıcım olurdu💕🙏🏻
Benay10 Ummugulsum_44 yoğurt ye o zaman belki o işe yarar diğer türlü geçmesini beklemek zorundasın yapılabilecek herşey yok diyorsun
Ummugulsum_44 Fatmafth kafamın altına iki yastık aldım dik duruyor resmen ama hala ağzıma kadar asit geliyor sanki
Fatmafth Ummugulsum_44 üzülerek söylüyorum doğuma kadar geçmiyor. Allah yardımcın olsun gerçekten bende çok çektim doğuma 20 günüm kaldı tek tesellim doğduktan sonra geçmesini beklemek.
acelyaorg Ummugulsum_44 zencefil varsa zencefil de iyi geliyor yada istanbulsa orası getir yap yada migros hemen bu saatte de aktifler hemen kapıda
Ummugulsum_44 acelyaorg yok maalesef hatayın ilçesi ve zencefil de yok bence Rabbim beni sınıyo bu gece hiçbir şey yok ve geçeceği de yok ağlıyorum resmen 😢