Ssultann Tecrübeli anneler göğüs uçlarım yara emerken resmen işkence çekiyorum lansinoh kullanıyorum ama ne fayda çok çabuk ne iyileştirir acaba
Crn91 Ssultann sütünü ğöğsüne sürüp açık gezmek ,gümüş ya da silikon göğüs kalkanları bu tarz şeyler duydum ama bilemiyorum
Mstfaslhn1234 Ssultann benimde yara oldu kanadı emzirirken canım yanıyordu sonra Ayva çekirdeğini suya koyup jel şeklinde sürdüm 1 hafta içinde geçti her emzirme merhaba sürdüm ben faydasını gördüm inşallah sende görürsün
Sinemakty Ssultann canım merhaba lansinoh yaraları iyileştirmez rahatlatır sadece ben sana garmastan pomat 👍diye bir krem var çok iyi hemen geçiriyor düzenli kullanmak gerek eczaneden 80 TL’ye almıştım tavsiye ederim.
pyymamm Emzirince sütünü sür birde zeytinyağı etkili, kapak ve kremi bende kullandım hepsini yaptm iyi geldiler
Ssultann pyymamm en iyisi lansinoh dediler ama etki göremedim gerçi daha 3 günlük anneyim 🥰 emzirince sütümü sürüyorum sanki işe yarıyo teşekkür ederim
pyymamm Ssultann bende sürdüm etki etti mi bilmiyprum ama sütümü sürdüm o iyi geldi yine birde zeytinyağı
Ssultann Mstfaslhn1234 bütün yazılanları deneyeceğim benimde kanıyo maalesef inşallah iyi gelir çok teşekkürler 😌
pyymamm Ssultann sağlık ocağında hemsire emzirmen bitinde sür demişti o yumusattı . Emzirmen bitince yine zeytinyağı sür o daha iyi geldi sanki bana
Sinemakty Ssultann aynen canım bende önce onu aldım baktım faydası Yok bu önerdiğimi araştırdım buldum aldım çok iyi eksi kesinlikle al canım
aLmisMomS Aslında biz gebeler için bir tavsiye var mıdır ki olmaması için ne yapmamız gerek öncesinde mesela😕