Neri Kubra1782 kanaman ne sekilde adet gibimi progestan ignelerini transferden beri kullaniyorum jelinide kan sulandirici hap ve igneleride belkide ondan kanama olmuyor
Kubra1782 bukety26 valla ben çok memnun kalmıştım çok güzel ilgileniyolar ben bunu da orda doğurmayı düşünüyodum
Ayazegem0606 Kubra1782 ankarada mi yaşıyorsunuz o hastaneye gitmeyin zaten kesinlikle guvenmeyin de o hastanedeki doltorlarada ilgisizler zaten ihmal etme kürtaj yaptırma sakın başka bi doğum doktoruna git acilen
Busraak Kubra1782 canım hiç korkma benim arkadaşımı da alttan muane yaptığı zaman keseyi kaydırmış doktor o yüzden kanaması olmuştu ama sağlıkla geldi dünyaya ben kalp sesini 8.haftanın sonunda ögrendim
Kubra1782 Busraak ay inşallah ya rabbim hayırlısıysa şu mübarek günde can verir bi şekilde die düşünüyorum
Kubra1782 Neri Neri yok canım bi muayneden sonra çok geldi şimdi pembemsi az peçeteye geliyo iç çamaşırımı batırmıyo bile yani
Kubra1782 bukety26 Rahime die bi hoca vardı ama orayada gitmem şimdi orada alttan bakar olan olacaksa da gider iyice
Neri Kubra1782 rabbim yardimcimiz olsun gercekten zor surecler insallah bebeklerimiz bizimle kalir lar
Neri Kubra1782 doktoruma gittim malesef bebegin gelisimi durmus kurtaj dedi pazartesi parcayida genetige gondericek uzgunum
acelyaorg bukety26 kesinlikle özele git gider gitmez kan ver gebelik testi de sonra doktoru bekle doktorun yanına gidene kadar sonuç da çıkar o kanındaki değere bakar düşüncem
Meltemkd Kubra1782 bebeğiniz söz konusu, bu durumda böyle birşeyi düşünmez herhalde iyice emin olmadan karar vermeseniz daha iyi olur. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah 🙏🏻