Dilaratuncelll Suda doğumu araştırıyorum ve korkuyorum acaba nasıl doğum yaptınız acı oranı hissederek tekrar paylaşırmısınız lütfen , teşekkürler 😊
pyymamm Dilaratuncelll normal doğum yaptım cok sukur iyidi. Sancı kısmı stresli doğum kısmı kolay korkma hiç . Sancı ağrını hafifletmek için epidıral yaptırabilirsin . Bana yapılsın dedm yaptılar sansa ıkınmaya basladım iğneyi boşa yapmış oldular hemen doğurdum 😂 normalde iğne yapılıp bekleyen cok oluyomuş cunku
_defnee Dilaratuncelll Epidural ile sezeryan oldum. Başta normal Doğum epiduralli denedik olmadı. Kesinlikle normal Doğum epiduralli derim
CansuCaner Dilaratuncelll normal Doğum yaptım. Epidural bile yaptırmadan. 100 kere doğursam hepsinde aynı şekilde doğururum. Ertesi gün hiçbir şey olmamış gibi ayaktaydım. Acıyor mu acıyor canın ama ilginç bir şekilde unutuyorsun. Suda Doğum düşündüm ama ebem havuzların pek steril olmadığını söyledi.
Sennngulll Dilaratuncelll bence kimsenin kişisel deneyimine göre karar vermeyin kendinizi doktorunuza bırakın ilk etapta normal oluyorsa normal ama sorunlar varsa sezeryan.. ben 15 dk sancı çekip bebeğimi Normalle doğurdum inanılmaz rahattım çok mutluyum..
_defnee Ahsen01 kordon dolanması olmuş.açılmam 3 cm de kaldı. Epiduralli normal Doğum çok rahat olacaktı. 1900 dan sabah 08:00 e kadar bekledim öyle çünkü
Asl_93 Su sancıları biraz daha hafifletip açılmayı hızlandırıyor allah nasip eder herşey yolunda giderse suda doğum düşünüyorum en azından en son açılmalara kadar suda bebeğin çıkması dışarıda 🙈