Gamzenur60 Kızlar hep akıntısı olan biriyim ama biraz önce lavaboya gittiğimde sümüksü köyü sarı bi parça gördüm nişanım gelmiş olabilir mi acaba? Ilk defa böyle bişeyle karşılaştım. Ve az bi miktarda değildi??
Kurdela Gamzenur60 bende 36+ yım ama nişan aşırın hafif pembe olmalı diye duymuştum bende emin olamadım
Mervelifsu Gamzenur60 benim de pembe bi şey gelmedi hep öyle okumuştum akşam 8 gibi sarı afedersiniz sumuklu ishal gibi bi şey boşaldı ama benden..Ertesi sabah Doğum yaptım doktorunuzu aradınız mı
Gamzenur60 Mervelifsu yok canım aramadım ilk doğumum sezeryan buda sezeryan olucak. Ağrım sizim vs bişeyim olmadi. Bi kaç hafta sonrada olabiliyormuş nisan geldikten sonra o yüzden aramadım doktorumu
Gamzenur60 Mervelifsu bende öyle gelmedi canım iç çamaşırına yapışmış du bide biraz peceteye silince geldi
pyymamm Gamzenur60 olabilirde. Benim suyum geldiğinde wcye gittim sarımsıydı benimde dediğin gibi nişan mıydı bilmiyorum ama zaten doğurdum sonra
Gamzenur60 pyymamm suyum değil canım olsa anlardım heralde bilmiyorum da ne bilim ya. Ağrım sizim yok şuan o yüzden bisey yapmadım
Gamzenur60 MeryemEnes1 bebeğin kesesiyle rahim arasındaki sümüksü bi tıkaç oluyo. Doğuma kısa bi süre kala bu süre bazen 1 gün bazen de 2-3 hafta kadar önce bile gelebilip. Bebeğin doğumunun yaklaştığının habercisi. Bazen kanlı bazen de köyü sarı sümüksü yapıda oluyo. Benimde internette okuduğum bu canım