Yarenmerveyildiz Merhaba Anneler. Ben 37+6 oldum ama bebeğim çok fazla hareket etmemeye başladı bununla birlikte kadıklarıma ara ara yaşancı sancılar şiddetli giriyor. Ve artıktık ağırlaştım 😂 sizlerde ne durumlar
Tlaynz12 Yarenmerveyildiz sancı hariç herşey var özellikle terleme sizde de oluyormu yatıp kalkıyorm sabaha sırılsıklamım bide artık cok şiştim çatlıcam😂
fatma1993 Yarenmerveyildiz bende agirlastim canm gobegimin onune gecemiyorum😊biraz sisince tirnak batmasi oldu bide bende kalkip inmek zor…kasiklarim agriyor tabi arada kasilma oluyor gunde 3 kere falan ama sanci yok …bebek asagidaymis.37+3 bana gore 36+3 tabiki sukur iyi gidiyo .benimde azaldi hareketi arada bi yuvarlaniyo o kadar ses veriyo yani 35 te gittik .2.800 gr di .😂benden bu kadar sukur
Betulhatip Yarenmerveyildiz 38. Haftaya girdim yarın kontrolüm var. Bende terleme falan yok ama aşırı ağrı var kasıklarıma ağrı giriyo adet ağrısı gibi böyle değişik ama şiddetli 😑bebeğimin kilosu 3000 gr doktor iyi dedi bilmiyorum ama bide tam rahmimin üstündeydi bir hafta önce biraz erken bekliyo doktor bakalım ne olacak hayırlısı yarın belli olur 🤷♀️
ygtdesign Tlaynz12 evet terleme cok var ki ben yazin sicaginda bile asla terlemem ter kokusu nedir bilmem simdi hergun dus aliyorum 🤦♀️
Yarenmerveyildiz Tlaynz12 bende hiç terleme yok gerçekten ben şu ana kadar hamile olduğumu pek hissetmedim diyebilirim yeni yeni hissettim 😂
Yarenmerveyildiz Betulhatip sağlıklı olsunlar zararı yoksa fazla kilonun bişey olmaz Allah’ın izniyle canım benim
Seymaaozz Ben de 38+3 oldum dogsa artık diye bakıyorum çok sistim çayları her yerim daha da dogmazsa catlicak gibiyim☹️normal istiyorum diye bekliyoruz bakalım ne zaman gelir beyefendi korkuyorum da çok doğumdan😬
Gurdallss Yarenmerveyildiz 37.haftaya girdik bugün dün gittim kontrole 3200 mus kilomuz. Ama kasik ve bel agrisindan duramiyorum tam olarak adet agrisinin aynisi😢
ayseakcura Gurdallss şuan aynı durumdayım bende ya ağrıya uyandım 2 kere sancı girdi şuan yok çok şükür
Gurdallss ayseakcura Betulhatip ayirt edemicem gibi hissediyorum gercek sanci mi yalanci sanci mi duzensiz geliyo gibi