bhmndls Kızlar meraba;hamileligime 52 ile baslamistm mide bulantilarim yuzunden 48 kiloya düstm,suan 54 kiloyum,iki hafta önce 50 ydim..Sizce normal mi ,18+5 hamileyim.
Tahinpekmezim bhmndls Normal kardesimde hamileliyinde 6 kilo verdi kusma ve bulantilardan hamileligin sonuna kadar hep boyle gecti sonradan tabi 5 kilo kadar aldi minik minik . Allahtan bebek cok iyiydi. Zaten bebis senin depondan besleniyor.
AyeHakanKrk bhmndls ben de 52 kiloyla başladım hamileliğime. Çok bulantım ve kusmam olmasına rağmen iştahım hiç kesilmediği için kilo vermedim de almadım da 14.haftaya kadar şuan 19.haftamdayım 2 kilo aldım
Tahinpekmezim bhmndls dikkat etmeye calis canim yemene icmene . Ben daha 5 kusur haftadayim simdiden korkumdan dikkat ediyorum. Dikkat edince daha saglikli besleniyoruz. Bence sende basla dikkatli beslen. Karbonhidratta onemli ama biraz azalt ozaman kilo kontrolu oluyor zaten
AyeHakanKrk bhmndls birden yemeğe yüklenip hareketsiz kaldıysan alırsın ama su andan ıtıbaren kendını takıp et. Sıkma canını normal