SedaveSusam Selam kızlar normalde kasıklarımda sancı vardı ama yürüdükçe bacağımla kasığımın birleştiği noktaya bıçak saplanıyor resmen nefesimi kesiyor adım atamıyorum elektirik çarpmış gibi oluyorum var mı aranızda bunu yaşayan
sonsuzadek SedaveSusam ben şuan yaşıyorum onu 37+6 dsyım. çokk ayakta kalmak, sopuk almakta tetikliyor. bebdk büyüdükçe baskısı artıyor can acıtısı seviyeye geliyor
Elif616161 SedaveSusam ben baskidan oldugunu düşünüyorum canım.sonucta agirlastik bide benim karnım.son haftalarda çok cıktı bebekte dönmüş ondandır diyorum ama.doktoruma da sormadım bilmiyorum 🤗
Ktuna 37.haftadayım benimde aynı şekilde 2 haftadır. Doktorum normal olduğunu söyledi. Sanırım çatı ağrısı. Pilates yapınca iyi geliyor
Mavi1453 SedaveSusam 38. Haftamdayım aynı şey banada oluyor özellikle gece sanki dogum yapacakmış gibi oluyor sabah kalkınca hiç birşey kalmıyor🤔salı kontrolüm var soracağım doktoruma
SedaveSusam Mavi1453 bende öyleyim ya geceleri çok sancım var özellikle dün dedimki doğurucam ama ne gelen var ne giden 🤦🏻♀️