Suhedq Bı kac seferdır karnımın sol tarafına agrı gırıyo oyle agrılı dogrulamıorum nefes bıle zor alıyorum acaba bu kramp mı yoksa dogum mu yaklastı anlamadım aynını yasayanınız varmı
busrabusr 35+0 tam olarak şu an ben de aynı durumdayım özellikle ayaktaysam sol tarafıma bıçak saplanıyor karnım şekil değiştiriyor bakalım zorlamaya devam ederse gece hastaneye gideriz diyoruz 🤦🏼♀️ Eylul-Ada2020 Suhedq
Gamzee00 Suhedq 36+3 benimde aynı geçmeyen kasık ağrım var sabahtan beri hemde iğne batar gibi bişi oluyo ayriyetten bebeğin kafasıyla ittiğinide hissediyorum ve akıntım çok çoğaldı su gibi gerçi benim 35+3te nişanım geldi korkuyorum bu haftalarda doğum yapmaya hiç hazır değilim psikolojik olarak 🙈😂😂
esssraaaa Suhedq benimde sol tarafımda ağrı ve kramp gibi kasikta acı vardı yürüyemiyordum.33 haftadayım. doktoruma gittim bebek aşağıya inmiş erken doğum riskin var dedi yatıyorum şimdi belki sizinde bebek aşağı inmiş olabilir doğum habercisidir
Eylul-Ada2020 Bende aynı durumdayım 2 gündür 35+6 yım ve akıntım da çoğaldı ve Rahime bıçak saplanıyor ara ara sol göğsünden de 1 damla süt geldi bakalım Salı randevum var 🤔
Suhedq Eylul-Ada2020 aynem rahıme sankı ıgne batıyo gıbo bıseyde oluyo ben dun gttm bı sokıntı yol dedı doktor baklım sana ne dıyecek
Eylul-Ada2020 Suhedq senin işin daha zor Muş dikkat etmelisin bende kapıları sildim silmez olaydım iş bitmiyor 😞
Kulahci Aynı haftadayım bende. Çok daha fazlasını yaşadım hatta pazar gecesi doğuruyorum sandım o kadar şiddetli sancılar çektim. Bugün muayene oldum ne sancım görünüyo ne de acıklığım var herşey normal. Yalancı doğum sancılarıymış ama tıpkısı gerçk gibi 🙊
Ceylan35 Gamzee00 bende 36+2 😂35+5 de benimde nişanım geldi odum patliyo desem yeridir azıcık daha dayansinlar ama benim 1cm açılmam var ☹️
Gamzee00 Ceylan35 valla ben korkudan hiç gitmedim dayanabildiğim yere kadar dayanayım diye en çokta suyum gelirse gideyim diyorum 🙈😂
Ceylan35 Gamzee00 ama ya açılman varsa 😂riskliysen benim gibi gerçi doktor 36 oldun dogursanda bişey olmaz dedi adet sancısı gibi sancjm var ama nst normal 🤦
Gamzee00 Ceylan35 bu zamana kadar riskim yoktu gayet rahat bi hamilelik geçirdim taki 35 haftaya girene kadar 🙈 aslında giderdim de açıklığa bakılma sahnesinden çok korkuyorum bilmiyorum ben nasıl normal yapıcam daha ondan korkuyom 🙈😂😂
Ceylan35 Gamzee00 ben yaşadım çatı muayenesini düşman başına 😂😂 şaka bı yana çok kastim diye acıdı kasma kendini rahat geçiyor ama sonuç olarak 3-4parmak içinde benimde riskim yoktuki ama Nisan gelmesi risk 38kadar
Sudenaz34 @Gamzee00 nişan nasıl bisi bende 36+4dum bende bekliyorum gelmesını afedersin bu arada bılmedıgım İcin sıze sordum🙈😊